NRK Meny
Sigve Brekke, Telenor
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Telenor Norge

Oppsummert

Telenor leverer et rekordhøyt driftsresultat på 12,98 milliarder kroner i tredje kvartal. Det er opp fra 12,31 milliarder i samme kvartal i fjor. Teleselskapets totale omsetning endte på 30,7 milliarder. Nettoresultatet er 5,8 milliarder kroner.

 • Telenor Norge kutter 115 årsverk

  115 årsverk forsvinner når Telenor Norge skal omorganisere deler av teknologidivisjonen. I dag er det i overkant av 900 ansatte i divisjonen. De største endringene skjer i IT-avdelingen, ifølge El- og IT-forbundet i Telenor.

 • Telenor planlegger å nedbemanne

  Telenor reduserte kostnadene med 1,6 milliarder kroner i fjor. Selskapet planlegger likevel å kutte antallet heltidsansatte med 6.000 frem til 2020. Det dreier seg om rundt 2.000 personer hvert år de neste tre årene, 750 av disse er ansatt i Norge.

 • Telenor vurderer å selge

  Telenor har fått tilbud på datterselskapene i Ungarn, Bulgaria, Montenegro og Serbia og vurderer nå interessen for selskapene. – Telenor har igangsatt en prosess for å evaluere den mottatte interessen, skriver selskapet i en børsmelding.

 • Telenor legg ned senter i Harstad

  Telenor Norge AS har i ettermiddag vedteket å legge ned det siste kundeservicesenteret i Nord-Noreg. 86 tilsette mister jobben. YS-forbundet Negotia meiner vedtaket ikkje tener selskapet, og at det er fatta på sviktande økonomisk grunnlag.

Etter over en uke med uro rundt toppledelsen i Telenor møtte konsernsjef Sigve Brekke og styreleder Gunn pressen
Styreleder Wærsted og konsernsjef Brekke vil være til stedet på pressekonferansen

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no