NRK Meny
Sigve Brekke, Telenor
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Telenor Norge

Oppsummert

Telenor leverer et rekordhøyt driftsresultat på 12,98 milliarder kroner i tredje kvartal. Det er opp fra 12,31 milliarder i samme kvartal i fjor. Teleselskapets totale omsetning endte på 30,7 milliarder. Nettoresultatet er 5,8 milliarder kroner.

 • Endringer i Telenor-ledelsen

  Telenor ASA gjør endringer i ledelsen i Norge. Wenche Agerup er ansatt som leder for en ny enhet, Group Holdings. Siri Birgitte Bang Berge får i tillegg rollen som juridisk direktør. Samtidig forlater kommunikasjonsdirektør Severin Roald Telenor.

 • Lover løsning for fasttelefon

  Selv om utfasingen av Telenors kobbernett har startet, lover telegiganten en løsning for fasttelefon via fiber eller mobil til alle som ønsker det. Tilgangen til fastnettet vil være borte i løpet av 2018 og 2019.

 • Telenor utfaser fasttelefon

  Telenor starter nå aktivt med å utfase kobbernettet, og ifølge Telenor vil 15.000 kunder miste tilgangen til fastnettet i løpet av 2018 og 2019. I deler av landet skal også 3G-nettet skrus av, da Telenor satser på fiber, skriver Nettavisen.

 • Telenor får bot for kundekapring

  Nasjonal kommunikasjonsmyndighet har ilagt Telenor et gebyr på 7 millioner kroner for såkalt winback mot mobilkunder. Bestemmelsen sier at kunder som bytter mobilselskap, ikke skal utsettes for markedsføring fra det selskapet de forlater.

 • Telenor med sterkere driftsresultat

  Telenors resultat før skatt ble 7,79 milliarder kroner, en økning fra 5,89 milliarder kroner fra samme periode i fjor. Driftsinntektene etter årets tre første måneder gikk imidlertid ned, og endte på 27,1 milliarder kroner, mot 27,6 milliarder i fjor.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no