Politi i Storgata etter knivstikking, Oslo
Foto: Heiko Junge, NTB Scanpix

Knivstikking i Oslo

Oppsummert

Det har vore ei rekke valdshendingar med kniv i Oslo dei siste vekene. Førre veke vart tre personar kritisk skadd.

 • Mann slått og kutta med kniv i Oslo

  Ein mann i 30-åra fekk slått ut fleire tenner og blei kutta i handa med kniv i Oslo natt til tysdag. To personar er arrestert. Mannen blødde frå handa og ansiktet og er sendt til sjukehus for undersøkingar. Politiet fann ein kniv nær åstaden.

 • Leitar etter to personar

  Politiet leitar etter to personar etter knivstikking i Oslo natt til søndag. Begge skal ha nordafrikansk utsjånad, skriv VG. Den eine skal vere 185 centimeter høg med mørke klede, medan den andre er rundt 165 centimeter iført mørk lue.

 • Leiter etter gjerningsmann

  Politiet jaktar framleis på gjerningsmannen etter fleire knivstikkingar i Oslo natt til søndag. Politiet seier til TV 2 at dei leiter etter ein svensktalande mann med nordafrikansk utsjånad. Han skal vere 160 centimeter høg og tynn.

 • Kritisk for knivstukket mann i Oslo

  En av de tre mennene som er fraktet til Ullevål sykehus etter knivstikking i Storgata, er kritisk skadet, opplyser operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo-politiet til NRK. En fjerde mann som ble sett løpende fra stedet, er etterlyst.

 • Tre alvorlig skadd i knivstikking

  Tre menn er skadet etter knivstikking i Storgata i Oslo sentrum. Alle tre er så alvorlig skadet at de er sendt med ambulanse til akuttmottaket på Ullevål sykehus, opplyser politiet. Alle tre skal være i 20-åra og godt kjent av politiet fra før.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no