Politi i Storgata etter knivstikking, Oslo
Foto: Heiko Junge, NTB Scanpix

Knivstikking i Oslo

 • Ny pågripelse etter knivstikking

  I alt er nå ni personer siktet etter knivstikkingen i Strøget i Oslo tidligere denne måneden. Den niende og foreløpig siktelsen kom mandag, bekrefter politiet til TV 2. Det er snakk om en 21-åring. Fem av de 9 siktede er varetekstfengslet, opplyser politiadvokat Ingvild Myrold. Alle ni er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk.

 • Enda en pågrepet etter knivstikking

  Politiet har gjort ytterligere en pågripelse etter knivstikkingen i Strøget i Oslo tidligere denne måneden. I alt er ni unge menn nå pågrepet i saken.

  Den niende og foreløpig siktelsen kom mandag, bekrefter politiet overfor TV 2. Det er snakk om en 21 år gammel mann.

  – Det er nå ni personer som er siktet i saken, mens fem personer er varetektsfengslet, sier politiadvokat Ingvild Myrold i Oslo politidistrikt.

  Alle ni er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk.

  Det var rett før klokken 1.30 natt til 11. juli at en mann ble knivstukket i Strøget, en passasje som går mellom Torggata og Storgata i Oslo.

  Mannen ble beskrevet som livstruende skadd. Rett etter voldshendelsen ble flere unge menn sett løpende fra stedet i retning Kirkeristen.

  I alt fem av de siktede er 17 år gamle. Én er 18 år, mens tre er 21 år gamle.

 • – Ikke tilfeldig offer

  Mannen i 20-årene som er livstruende skadet etter knivstikkingen i Oslo lørdag framstår ikke som et tilfeldig offer, sier politiet til NRK.

  To 17-åringer er siktet etter knivstikkingen. En av dem nekter straffskyld, den andre siktede har ikke villet stille til avhør.

 • Etterlyser vitner til knivstikking

  Natt til lørdag ble en mann i 20 årene knivstukket i Torggata i Oslo. På bakgrunn av fornærmedes helsetilstand har det ikke vært mulig å avhøre ham. Han er livstruende skadd, ifølge politiet.

  – Det er ønskelig at vitner som var på stedet tar kontakt med politiet på telefon 02800 eller nettsiden tips.politiet.no, skriver politiet i en pressemelding.

 • Siktet etter knivstikking

  De to som er pågrepet etter knivstikkingen i Oslo i natt er siktet for grov kroppsskade, opplyser politiet til NRK. De to siktede skal avhøres i løpet av dagen. Mannen som ble knivstukket betegnes som alvorlig skadd.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no