Politi i Storgata etter knivstikking, Oslo
Foto: Heiko Junge, NTB Scanpix

Knivstikking i Oslo

Oppsummert

Det har vore ei rekke valdshendingar med kniv i Oslo dei siste vekene. Førre veke vart tre personar kritisk skadd. Oslo Byråds leiar Raymond Johansen vil få slutt på valden, og stiller no ei rekkje krav til justisminister Tor Mikkel Wara.

 • Mann arrestert etter knivstikking

  En mann er arrestert etter et tilfelle av knivstikking på Sandaker senter i Oslo onsdag. Mannen som ble knivstukket er lettere skadd. Politiet skriver på Twitter at pågripelsen skjedde «etter god straksetterforskning» og løp rolig for seg.

 • Mann stukket ned i Oslo

  En mann er kjørt til sykehus etter å ha blitt funnet med stikkskader utenfor Sandaker senter i Oslo. Han skal ikke være alvorlig skadd. Mannen som ble sett løpende fra stedet var cirka 170 centimeter høy, mørk i huden og bar en svart skyggelue.

 • Pågrepet etter knivstikking

  Politiet har pågrepet en person mistenkt for knivstikking i Mortensrudveien i Oslo. Hendelsen fant sted onsdag ettermiddag. Politiet skriver på Twitter at den mistenkte ble pågrepet uten dramatikk på Oslo S.

 • En person pågrepet

  Politiet har pågrepet en person mistenkt for knivstikkingen på Mortensrud i ettermiddag.

  Laster Twitter-innhold
 • Ringte selv til politiet

  – Det var fornærmede selv som varslet politiet, sier operasjonsleder Tore Solberg i Oslo-politiet til NRK. Politiet vet ikke hva som er grunnen til knivtikkingen på Mortensrud eller hvem som knivstakk.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no