Berit Svendsen slutter som sjef for Telenor i Norge og Skandinavia

Telenor

Oppsummert

Telenors toppsjef Sigve Brekke ville bytte ut Skandinavia-sjef Berit Svendsen. Saken ble mye omtalt, og for tre uker siden sluttet hun i jobben. Nå blir Svendsen leder for internasjonal enhet i Vipps.

 • Skattesmell for Telenor

  I en børsmelding torsdag varsler Telenor en skattesmell på 2,5 milliarder kroner i det indiske datterselskapet Unitech Wireless. Selskapet skriver at de fikk et kontorvedtak der fradrag avskjæres for tap de fikk i 2012. Telenor vil påklage vedtaket.

 • Telenor vant telefonsalg-strid

  Markedsrådet mener Telenor handlet i tråd med regelverket da de ringte bredbåndskunder som var reservert mot telefonsalg, for å tilby dem mobilabonnement, opplyser Forbrukertilsynet. Rådet har dermed opphevet tilsynets vedtak.

 • Telenor i fusjonssamtaler

  Telenor og selskapet Axiata er i samtaler om en mulig sammenslåing av sine mobil- og infrastrukturvirksomheter i Asia. Ifølge Telenor vil en sammenslåing gi store synergieffekter.

 • Telenors resultater første kvartal

  Telenor fikk samledede inntekter på 27,7 milliarder kroner, og et brutto driftsresultat på 11,2 milliarder kroner i første kvartal. Selskapet skriver i børsmeldingen at det i løpet av første kvartal fikk 2,3 millioner nye kunder.

Konsernsjef Sigve Brekke sier han ikke forsøkte å presse Berit Svendsen ut.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no