Hopp til innhold
Telenor logo
Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Telenor

  • Telenors finansdirektør slutter

    Tone Hegland Bachke slutter som finansdirektør i Telenor. Bachke går inn i styret til det nederlandske handelskonsernet SHV Holding, opplyser Telenor i en børsmelding mandag.

  • Telenor nedbemanner – kutter 100 årsverk

    Telenor Norge gjør endringer i tre divisjoner, noe som fører til nedbemanninger. I overkant av 100 ansatte kuttes, opplyser selskapet.

    – Omgivelsene våre er i stor endring, digitaliseringen skyter fart og åpner for nye muligheter. For å møte kundenes behov må vi digitalisere og utforske nye arbeidsmåter, sier administrerende direktør i Telenor Norge, Birgitte Engebretsen.

    De nye endringene som innføres fra 1. mai, fører til organisasjonsendringer, bortfall av roller og bortfall av manuelle arbeidsoppgaver.

    I tillegg vil Telenor gjennomføre et kutt i antall vikarer og konsulenter.

    (NTB)

  • Telenorsjefen tjente 16,6 millioner i fjor

    Den samlede kompensasjonen til Telenor-sjef Sigve Brekke lå på 16,6 millioner kroner i 2023. Det er en økning fra 2022, skriver E24. Da tjente Brekke fra 16,3 millioner kroner.

  • Norske Telenor-kunder betaler dobbelt så mye som svenske

    Norske Telenor-kunder betaler dobbelt så mye som svenske. Det kom fram da teleselskapet la fram regnskapet for fjerde kvartal, melder Dagens Næringsliv.

    Telenors norske mobilkunder betaler 200 kroner mer i måneden enn hva det samme selskapets kunder i Sverige gjør.

    Konsernsjef Sigve Brekke mener prisene ikke kan sammenlignes direkte fordi Telenor investerer mye mer i mobilnettverk i Norge enn i Sverige.

    Telenor
    Foto: NTB
  • Må legge ny sjøkabel

    Deler av Høyanger og Gulen er utan mobildekning. Årsaka er brot på ein sjøkabel ved Kyrkjebø i Høyanger. Dekningsdirektør i Telenor, Bjørn Amundsen, seier til Firda at kabelen har ryke heilt av. – Sognefjorden er djup, og vi må legge fleire kilometer med ny kabel. Eg torer ikkje estimere noko tid for retting, men eg trur vi snakkar fleire veker, seier han.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no