Hopp til innhold
Berlusconi i Senatet 19. juli
Foto: Gregorio Borgia / Ap

Silvio Berlusconi

Oppsummert

Tidligere statsminister Silvio Berlusconi fikk en dom for skatteunndragelse oppretthold mot seg av italiensk høyesterett 1. august 2013. Han må gjennomføre et års samfunnstjeneste.

 • Berlusconi frifunnet for korrupsjon

  En domstol i Toscana har frifunnet Italias tidligere statsminister Silvio Berlusconi for anklager om å ha bestukket et vitne i forbindelse med påståtte sexfester han holdt for flere år siden. Berlusconi har hele tiden sagt at festene ikke var annet enn elegante middagsfester.

 • Berlusconi innlagt på sykehus igjen

  Italias tidligere statsminister Silvio Berlusconi er lagt inn på sykehus igjen, opplyser en kilde som står partiet hans nær. Det er fjerde gang i år.

  Innleggelsen på San Raffaele-sykehuset i Milano er knyttet til senvirkninger av covid-19, som Berlusconi pådro seg i september i fjor, sier en annen kilde til nyhetsbyrået AFP.

  Det er bare litt over en uke siden sist den 84 år gamle milliardæren og mediemogulen sist ble skrevet ut fra sykehuset.

 • Berlusconi ute av sykehus

  Den tidligere italienske statsministeren Silvio Berlusconi er ute av sykehus i Milano etter 24 dager. Berlusconi har gjennomgått flere undersøkelser. I januar ble 84 år gamle Berlusconi innlagt på sykehus i Monaco med hjerteproblemer. I fjor høst lå han elleve dager på sykehus med covid-19. 13. mai må Berlusconi møte i retten, tiltalt for å ha bestukket vitner i en tidligere sak.

 • Berlusconi er på sykehus

  Italias tidligere statsminister Silvio Berlusconi har ligget på sykehus siden mandag morgen. Kilder sier det ikke er noe alvorlig galt med 84-åringen, melder Reuters.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no