Illustrasjonsfoto
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Lønnsoppgjøret 2018

 • Brudd i sykepleierforhandlinger

  Forhandlingene mellom Sykepleierforbundet og NHO om pleie- og omsorgsoverenskomsten har brutt. Partene må nå møtes til mekling 24. oktober. Dersom meklingen ikke fører frem, blir det streik. Det vil berøre 500 ansatte i 12 fylker, ifølge Sykepleien.

 • TV-bransjen forhandler på overtid

  Flere populære TV-programmer står i fare dersom Norsk Filmforbund og Virke Produsentforeningen ikke blir enige. Partene forhandler nå på overtid. Fristen for å komme til enighet gikk ut ved midnatt.

 • Enighet i Avinor

  Delta og YS Spekter er enige med arbeidsgiverforeningen Spekter i lønnsforhandlingene for ansatte i Avinor og Avinors flysikring. Dermed blir det ikke streik blant ansatte ved flere norske flyplasser neste uke, melder NTB.

 • Pause i flymeklingen

  Flystreiken i sommer er avblåst. Etter forslag fra mekleren ble partene enige om å ta en pause i meklingen for Avinor AS og Avinor Flysikring AS. Ny meklingsfrist blir tirsdag 4. september ved midnatt.

  Laster Twitter-innhold
 • Flystreiken kan forskyves

  Dersom det fremdeles mekles mellom Avinor og LO Stat og YS Spekter etter klokken 8, vil oppstartstidspunktet for flystreiken forskyves, melder Avinor. Det opprinnelige tidspunktet for streiken var kl 10.00.

  Laster Twitter-innhold
Reporter Sindre Heyerdahl rapporterer fra Riksmekleren.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no