Skadet person bæres bort etter uro i Najaf i Irak
Foto: Anmar Khalil / AP/NTB Scanpix

Irak

 • Demonstrant drept med tåregasstank

  En demonstrant i Bagdad er død etter å ha blitt skutt med en tåregasstank i sammenstøt med politiet. Mange mennesker er også skadd, ifølge AFP. Dette er den tredje demonstranten denne uka som mister livet i sammenstøt med irakiske sikkerhetsstyrker.

 • To døde etter protester i Bagdad

  To demonstranter er døde etter et sammenstøt med politiet i Bagdad, melder AFP. Demonstrantene ble beskutt med tåregassbeholdere av irakiske sikkerhetsstyrker. Protestene oppstod etter strømbrudd, forårsaket av en kortslutning i byens generatorer.

 • Tysk kvinne frigjort i Irak

  Irakiske tryggingsmakter har funne og frigjort den tyske kvinna som blei bortført av væpna menn i Bagdad måndag kveld, melder AFP. Den tyske kulturarbeidaren Hella Mewis jobbar for eit kunstnarkollektiv, og blei bortført måndag på sykkelturen heim.

 • Tysk kvinne bortført i Bagdad

  En tysk kvinne, som jobber for et kunstnerkollektiv i Iraks hovedstad Bagdad, ble bortført av ukjente på åpen gate mandag kveld. Flere politifolk var vitne til bortføringen, men uten å gjøre noe forsøk på å forhindre den, opplyser en sikkerhetskilde.

Den iranske generalen Qasem Soleimani ble drept i et amerikansk droneangrep natt til fredag. I dag blir han begravet i Bagdad i Irak.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no