Skadet person bæres bort etter uro i Najaf i Irak
Foto: Anmar Khalil / AP/NTB Scanpix

Irak

 • Rakettangrep mot amerikanere

  Fem raketter er skutt mot en irakisk flybase nord for Bagdad, der amerikanske soldater er stasjonert. Minst to raketter traff anlegget til et amerikansk selskap som vedlikeholder fly på Balad-basen, får AFP opplyst.

 • Bilbombe i Bagdad

  En bilbombe eksploderte på et bruktmarked i Iraks hovedstad Bagdad torsdag. Minst fire mennesker ble drept og 20 ble såret. Det sier helsepersonell til nyhetsbyrået Reuters.

 • Tyrkisk soldat drept i Irak

  En tyrkisk soldat ble drept i et rakettangrep mot en militærbase i Bashiqa ved Mosul i Irak. Tre raketter ble avfyrt, men bare en av dem traff basen. Et irakisk barn ble skadd da en av rakettene traff en landsby like ved. Det er ikke kjent hvem som skjøt.

 • Angrep mot flyplass i Erbil

  En flyplass hvor det er stasjonert amerikanske soldater i Erbil i Nord-Irak ble onsdag kveld utsatt for et rakettangrep. Det melder AFP, som henviser til kurdiske antiterror-myndigheter. Ingen har tatt på seg skylden, men pro-iranske grupper er beskyldt for tidligere angrep.

 • Sju drept i antatt IS-angrep i Irak

  Sju personer fra samme familie er drept nord i Irak i et angrep som det antas at ekstremistgruppa IS står bak. Det melder nyhetsbyrådet DPA. I 2017 erklærte den irakiske regjeringen at de hadde overvunnet IS. Likevel har angrep i landet fortsatt.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no