NRK Meny
Normal

- Sårende og vondt

StatoilHydros avgåtte styreleder snakker til NRK om hvordan det oppleves å få tøffe karakteristikker mot seg.

Reiten

Hydro-sjef Eivind Reiten valgte torsdag å trekke seg som styreleder i StatoilHydro etter at saken om mulig korrupsjon i Libya eksploderte.

Nektet å svare

I dag har Reiten vært tilstede i Romsdal i forbindelse med åpningen av det enorme Ormen Lange-anlegget i Aukra. Han ønsket kongeparet velkommen til Nyhamna.

Les også: Skygger over Ormen-åpningen

Reiten nektet konsekvent å svare på spørsmål som ikke angikk Ormen Lange. Han fikk flere direkte spørsmål om Libya-affæren, men unnlot å svare.

- Angrep på min integritet

I Dagsrevyen lørdag kveld, var Reiten lørdagsgjest, og snakket ut om hvordan han har opplevd de siste dramatiske dagene.

- Det vanskeligste er den delen av debatten hvor man klistrer merkelapper på hverandre, hvor jeg og min familie må se uttrykk som ”grådig og uanstendig, uønsket, har begått lovbrudd” som flagrer i overskriftene, sa Reiten.

- Selv om jeg sitter høyt på strå og har en stilling med mye makt, går man da til angrep på min eller enkeltpersoners integritet, og det er like sårende og vondt for de som har en fin tittel som de som ikke har det, fortsatte han.

Se hele innslaget her: Eivind Reiten lørdagsgjest

Les her: Alt om Ormen Lange-åpningen

Nett-tv: Dette er Ormen Lange

Nett-tv: Aukra blir rik

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger