Hødd fikk med seg ett poeng

Hødd møtte KFUM Oslo søndag kveld. Begge er nedrykkskandidater og Hødd-trener Steinar Lein var opptatt av å unngå tap og sikre seg noen viktige bortepoeng. Han måtte nøye seg med poengdeling.

Steinar Lein

Steinar Lein er hovedtrener i Hødd. Han fikk med seg ett poeng borte mot KFUM.

Foto: NRK

Laster innhold, vennligst vent..

Hødd har hatt en skuffende sesong i 1. divisjon. Laget spilte seg til play-off i fjorårets sesong, men har allerede lagt tanken om en reprise av det på hylla.

Etter at Steinar Lein tok over hovedtreneransavret etter sparkede Hans-Erik Eriksen, har det blitt sju av 12 mulige poeng for sunnmøringene.

Søndag kveld møtte de KFUM Oslo og Hødds nye trener håpte det kunne markere starten på forbedrede resultater på bortebane. Resultatet ble 1-1.

– Ja, det er viktig at vi begynner å ta poeng på bortebane. Det hadde vært fint å gjøre det nå i siste kampen før ferien og komme i gang med poengsankingen. Skal vi stå i divisjonen må vi begynne med det, mente Steinar Lein før kampen.

– Kamp for å overleve

Hødd og KFUM Oslo står med like mange poeng etter 16 serierunder. 18 poeng er bare ett mer enn nedrykksplasserte Fredrikstad og begge lagene vil være ivirige etter å sikre seg en fordel i forhold til de andre dumpekandidatene.

– Sånn sett er det viktig å i alle fall få med seg poeng og unngå tap. Slik at de ikke får den lille fordelen. Vi har erkjent at det blir en kamp for å overleve og nå har vi en ny mulighet til å ta poeng på bortebane mot et lag som er litt i samme situasjon som oss, sa Lein før kampen.

– De er et spillende lag som liker å ha ballen mye. De er et litt annet type lag enn de andre vi møter i 1. divisjon. Vi må finne deres styrker og utnytte svakhetene - da er det alltid muligheter, sa Hødds trener.

Laster innhold, vennligst vent..