NRK Meny
Normal

Rosenborg prøvde seg på Forren

Molde og Rosenborg er store rivaler i eliteserien. Derfor kom det som en overraskelse på Vegard Forren at Trondheims-klubben prøvde å hente han tilbake til hjemfylket.

Vegard Forren

ETTERTRAKTET: Rosenborg prøvde å hente Vegard Forren fra Molde.

Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

Vegard Forren har vært blant Moldes beste spillere siden han i 2013 returnerte fra et mindre vellykket utenlandsopphold i Southampton i England.

Flere klubber skal ha midtstopperen i kikkerten, men han ble overrasket da han fikk vite at Rosenborg hadde tatt kontakt med Molde FK. Forren beskriver henvendelsen fra erkerivalen som «et artig langskudd fra Lerkendal» til Adressa, men han planlegger ikke å flytte på seg med det første.

– Jeg trives utmerket i Molde og har ingen planer om å skifte klubb. Per dags dato ville det ikke vært aktuelt. Men i fotball er det umulig å spå hva som er situasjonen om 3 eller 5 år, sier trønderen til avisen.

Rosenborg har vært på jakt etter en erstatter på midtstopperplass etter at Stefan Strandberg forsvant til russisk fotball. Valget falt til slutt på Johan Lædre Bjørdal.

Møter Armenias beste lag

Klokken 20.00 torsdag kveld tar Molde imot den armenske seriemesteren FC Pyunik Yerevan på Aker Stadion.

Moldenserne har klare målsettinger om å kvalifisere seg til et gruppespill i Europa denne sesonge, og første hinder på veien er armenerne i andre kvalifiseringsrunde til Mesterligaen.

Molde-trener Tor Ole Skullerud sier at han vet det han trenger og vite om laget fra Øst-Europa, men at det ikke er lett å oppdrive informasjon om dem som andre lag.

– Vi vet at det er det laget i Armenia som har vunnet serie og cup de siste årene. Det blir to tøffe kamper. Men det er ikke enkelt å plassere dem, da de ikke er i sesong enda, sier han til NRK.

Det har ikke lykkes NRK å få kontakt med Vegard Forren i dag.