Magne Hoseth er ferdig i Viking

Midtbanespilleren og Viking har valgt å avslutte samarbeidet. Hoseth er nå kontraktsløs og på klubbjakt.

Magne Hoseth

KONTRAKTSLØS: Magne Hoseth er ferdig i Viking og på klubbjakt.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Magne Hoseth (34) og Viking FK har valgt å avslutte samarbeidet dem imellom midtveis i årets eliteseriesesong. Midtbanespilleren forteller at manglende spilletid er årsaken til at kontrakten termineres.

– Det er flere småting som gjør det, men i det store og hele går det på at jeg ikke har spilt. Jeg har ikke bidratt like mye som jeg skulle ønske rett og slett, forteller han.

Hoseth kom til rogalandsklubben i forkant av årets sesong, men har ikke fått spilletid av trener Kjell Jonevret. Hvor turen går videre for den nå klubbløse spilleren er fortsatt usikkert.

– Det har jeg ikke tenkt noe på enda. Jeg har en ferie som skal nytes, så får vi se om det eventuelt dukker opp noe. Jeg regner med at det kommer til å ordne seg ganske snart, sier Hoseth.

Start kan bli neste stoppested

En klubb som blir nevnt som en mulig destinasjon for Hoseth er Start.

– Jeg har hørt at folk har pratet sammen, men jeg har ikke snakket med Start. Odd Berg er trener i Start og han kjenner meg godt. Vi får se, sier Hoseth til rbnett.no

Kristiansund Ballklubb fra hjemfylket Møre og Romsdal har forhørt seg om Hoseth, men før noen avgjørelse blir tatt skal han høre på jazz i Molde.

– Jeg har ikke villet snakke med klubber mens jeg har vært under kontrakt med Viking, det mener jeg er illojalt. Jeg vet at KBK har vært ute og forhørt seg, men jeg har ikke tatt stilling til det. Nå skal jeg nyte Moldejazzen for første gang siden år 2000 faktisk, sier Hoseth til NRK.

Er du villig til å ta steget ned en divisjon?

– Det spørs litt på pakken. Det må være en totalpakke som jeg er fornøyd med. Jeg vil egentlig bare spille fotball. Hvor det blir vet jeg ikke enda, men jeg lytter til alle tilbud, forteller han.