Lover Stabæk større motstand

AaFK har lagt 3-0 tapet mot Stabæk fra sist søndag bak seg. De lover Stabæk større motstand i morgendagens NM-kamp.

Stabæk vann over Aafk

Stabæk sin Espen Hoff jublar over 3-0 målet under eliteseriekampen i fotball mellom Stabæk og Aalesund på Telenor Arena søndag kveld. Kampen endte 3-0.

Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Til tross for at Aalesund stiller med et skadeskutt lag i morgendagens kvarfinalekamp i cupen lover trener Kjetil Rekdal Bærumslaget større motstand i morgen.

- Det blir en tøff kamp for oss. Stabæk er et veldig godt fotballag som er i form og de har i utgangspunktet et bedre mannskap enn det Aalesund har.

Tror kampen blir jevnere

Aalesund møtte Stabæk på bortebane sist søndag i serien, en kamp de tapte 3-0.

- Stabæk fikk det akkurat som de ville sist kamp, med en scoring med en gang og en scoring til etter 20 minutt. Da blir det veldig vanskelig for en motstander som Aalesund, som i utgangspuktet har mindre kvalitet på banen enn Stabæk spiller for spiller, å prøve å snu det uten å bli skikkelig rundspilt.

Rekdal lover Stabæk mer motstand denne gangen

- Vi må ligge opp mot maksimalt og ha dagen på en del ting om vi skal klare å slå dem, men vi har gjort det en gang før i år på hjemmebane og jeg tror nok kampen skal bli jevnere i morgen enn den var sist helg.

- De kan bli raskere slitne

Amund Skiri haltet av banen med smerter i kneet tidligere i uken og blir ikke med på kampen på lørdag.

- Nei, han er ikke med, så vi er skadeskutt, sier Aalesund-treneren.

Rekdal tror ikke at tapet Stabæk hadde mot FC København i Champions League har noe å si for hvordan de vil spille på lørdag.

- Nei, jeg tror ikke det. Men blir det en lang kamp og Stabæk får skikkelig motstand slik at det blir fysisk krevende, så kan det hende at Stabæk vil merke at de har spilt en kamp midt i uken som de satset mye på. De kan bli raskere trøtte og slitne enn ellers.

Vil Aalesund klare å slå Stabæk ut av cupen?