Leiteaksjon Tafjordfjella

Oppsummert

De to personene i 20-åra som var savnet etter en fjelltur i Tafjordfjella i Romsdal, ble like før midnatt funnet i god behold.

 • Berømmer letemannskapene

  Det var mannskaper fra Røde Kors og en kjentmann fra området som fant de to savnede personene ved Tunga i Rauma. De to som er i 20-årene, skulle gå fra Brøste og inn til Vakkerstøylen i helga, men kom ikke tilbake til utgangspunktet. De var fjellvante og godt utstyrt, sier operasjonsleder ved Møre og Romsdal politidistrikt, Jon Brattland. Letemannskapene dro inn i området med snøscooter. Politiet berømmer letemannskapene.

  Leteaksjon i Tafjordfjella etter to personer som var savnet ved Vakkerstøylen i Rauma.
  Foto: Ottar Rydjord
 • Tar seg inn med snøskuter

  Leitemannskap tar seg inn med snøskuter frå Brøstet for å leite etter ein personar i 20-åra frå Sunnmøre som ikkje kom tilbake etter ein fjelltur i Reinheimen i helga. Forsøket på å leite med helikopter blei avbrote på grunn av dårlig sikt, opplyser politiet. Dei veit ikkje om dei to har tatt ei ekstra natt på DNT-hytta Vakkerstøylen på grunn av mykje snø, men vil prøve å ta seg inn for å sjå om dei treng hjelp, opplyser operasjonsleiar Thomas Holte ved Møre og Romsdal politidistrikt.

 • Leiteaksjon i Rauma

  To personer i 20-åra er ikke kommet hjem etter en fjelltur i helga, opplyser politiet. Turen skulle gå fra Brøstet til Vakkerstøylen. Det har snødd 80 cm der. De er fjellvante og godt utstyrt. Røde Kors og Redningshunder vil prøve å gå inn i området.