logo klassequizen 2014
Foto: NRK/Grafikk

Klassequizen i Møre og Romsdal 2017

Oppsummert

Endelig er Klassequizen ute på turné igjen. Her og i ettermiddagssendingene på radio kan du følge konkurransen som skal kåre fylkets smarteste tiendeklassinger!

 • 11 poeng til Volda

  Deltagerne fra Volda ungdomsskule var fornøyde etter at de kapret 11 poeng i Klassequizen. Det eneste spørsmålet de bommet på var hvilken sport Sander Sagosen driver med.

  Deltagerne fra Volda ungdomsskule tok 11 poeng i Klassequizen 2017.
 • Volda tar det som det kommer

  Deltagerne fra Volda ungdomsskule aner ikke hva de kan vente seg i NRKs kunnskapskonkurranse Klassequizen. – Det gjør det veldig vanskelig å øve, sier Elias Eide Brattli. Hvordan de gjør det kan du høre på NRK P1 torsdag ettermiddag.

  Klassequiz fra Volda ungdomsskule
  Foto: Volda ungdomsskule
 • Fem poeng til Ytre Herøy

  Deltagerne fra Ytre Herøy ungdomsskule var litt irritert over spesielt ett spørsmål de svarte feil på. Men de er enige om at de gjorde sitt beste. De tok fem poeng for skolen sin i kunnskapskonkurransen Klassequizen.

  Sjuende lag ut i Klassequizen i Møre og Romsdal 2017.
 • Ytre Herøy skal i ilden

  Onsdag ettermiddag er det Ytre Herøy ungdomsskule som skal prøve seg i kunnskapskonkurransen Klassequizen. Elevene der sier at de er gode på allmennkunnskap, og tror derfor de vil gjøre det sterkt i konkurransen.

  Klassequiz fra Ytre Herøy ungdomsskule
  Foto: Ytre Herøy ungdomsskule
 • Ikke helt fornøyd

  Deltagerne fra Stokksund skule gjorde så godt de kunne i dagens Klassequiz, men slet med spørsmålene. De sanket seg to poeng.

  Deltagerne fra Stokksund skule var sjette lag ut i Klassequizen i Møre og Romsdal 2017.
Deltagerne fra Volda ungdomsskule tok 11 poeng i Klassequizen 2017.
Sjuende lag ut i Klassequizen i Møre og Romsdal 2017.
Deltagerne fra Stokksund skule var sjette lag ut i Klassequizen i Møre og Romsdal 2017.
Deltagerne fra Hareid ungdomsskule tok 7 poeng i dagens Klassequiz.
Solid innsats fra Rindal skole.

Siste video/lyd

Så til Molde og Ole Gunnar Solskjær som i dag sa nei til å verte landslagssjef. No ønskjer han å føre laget sitt til Meisterligaen...
Det er stor vekst i salet av lokalmat i butikkane, men dei komande åra skal salet doblast og mat og reiseliv verte mykje større enn i dag. I forkant av matmessa Grune Woche i Berlin er ein stor delegasjon samla for å drøfte dette.
Styringsgruppa for samanslåing av kommunane Ørskog, Skodje, Sandøy og Ålesund hadde møte i dag i Ørskog. I lunsjen fekk dei ei lita orientering om avisa Bygdebladet, med ei overrasking til slutt.