Klanen avskiltet ved Trollveggen

Åndalsnes (NRK): Først ble Vålerenga avkledd i Ålesund. Dagen etter ble supporterklubben Klanens buss avskiltet ved Trollveggen i Romsdal.

Klanen buss avskiltet

Ser du hva som mangler? Ja, bussen til Klanen er avskiltet. 1. Jostein Ellingsen i Klanstyret og sjåfør Erik Larsen (til høyre). Resten av Klanen i dagen derpå stemning i bakgrunnen.

Foto: Tormod Lien

Det ble altså et nytt nederlag for Klanen, etter 2-0-tapet mot Aalesund. Lørdag hadde supporterne ristet den verste skuffelsen av seg, hadde funnet plassene sine i bussen og var på vei hjem.

Etter knappe to timers kjøring startet de ferden opp Romsdalen. På den store parkeringsplassen på Horgheim sto Statens vegvesen og hadde kontroll.

Ett minutt over klokka tre lørdag ettermiddag tvitret Statens vegvesen slik:

Laster Twitter-innhold

Klanens buss ble altså avregistrert som en av tre kjøretøy, som følge av «diverse forhold». Etter det NRK kjenner til ble bussen avskiltet fordi den ikke var EU-godkjent.

– Å tape 2–0 mot Aalesund var fryktelig, sier Jostein Ellingsen i styret i Klanen. Han erkjenner at Vålerenga spilte dårlig, og at laget ikke hadde noen sjanse denne gangen. Men tribunekampen vant vi lett, sier han dagen derpå, og like etter at bussen ble avskiltet.

Da freelancejournalist Tormod Lien, som skriver for Åndalsnes avis, kom til stedet, var bussen flyttet til industriområdet på Åndalsnes.

Klanen buss avskiltet

Bare for å vise det helt tydelig: Også det bakre skiltet er borte. 2. Klanen ved godt mot, tross tapet mot Ålesund og at Bohembussen ble avskiltet i Romsdalen på vei hjem.

Foto: Tormod Lien

Fortsatt står bussen til Klanen parkert på Åndalsnes. Klanen er likevel på veg hjem, opp Romsdalen og ned Gudbrandsdalen mot sitt kjære Vålerenga.

Takket være hyggelige folk i Romsdalen har vi fått leie en ny buss. Og for en fantastisk natur det er her i Romsdalen, sier Espen Bjørneseth.

Klanens medlemmer ankommer Oslo to, tre timer forsinket.

For øvrig: Her er kampreferatet fra Aalesund-Vålerenga:

Laster innhold, vennligst vent..