Kristiansund vant og Hødd sikret uavgjort på overtid

Kristiansund klatret opp i ryggen på Hødd på førstedivisjonstabellen denne runden. Laget fra Nordmøre slo Strømmen 3-0.

KBK - Hødd

Både Hødd og KBK har tatt turen til Romerike for å spille kamper i dag.

Det var aldri tvil om hvor seieren skulle havne i kampen mellom Strømmen og Kristiansund. I alle fall ikke om man skal dømme etter det som skjedde i andre omgang.

I det 51. minutt scorte Christophe Psyché kampens første mål, og brakte Kristiansund opp i ledelsen. Jan Tømmernes la på til 2-0 til Kristiansund, og Andreas Rødsand beseglet det hele med 3-0-scoring i minuttene før kampslutt.

– Det var litt rufsete i første omgang, men i andre omgang løsnet det virkelig, sier trener Geir Bakke til NRK.

Hødd lå under 1-0 stort sett hele kampen mot Ullensaker/Kisa. Kampen var bare 5 minutter gammel da Ole Kristian Langås gav hjemmelaget ledelsen. Så måtte Hødd slite helt til det 90. minutt før Jesper Törnqvist sikret uavgjort for Hødd med sin 1-1--scoring.

Det var veldig viktig å få med oss dette poenget i dag. Vi har hatt en tøff uke med tre kamper. Vi er fornøyde med at vi fikk med oss ett poeng i dag.

Hødds mål kom på overtid. De hadde fått et frispark og sendte hele laget i angrep.

Vi flyttet opp alle på dødball på overtid. Jesper stusset ballen over keeper. Vi fikk ett poeng og det smakte veldig godt, sier Nilsen til NRK.