Dødsfall Averøy
Foto: Joachim Borøchstein

Dødsfall Averøy

 • – Kan ha blitt dyttet på sjøen

  – Mannen i 50-åra som ble funnet død på Averøy kan ha falt på sjøen, men kan også ha blitt dyttet på sjøen, sier tidligere drapsetterforsker Asbjørn Hansen. Arild Sivertsen ble funnet død i vannkanten ved Røeggen brygge torsdag 28. september. Saken ble presentert på TV2-programmet «Åsted Norge» tirsdag kveld, melder Tidens Krav. – Det kan tyde på at politiet ikke helt vet hva som er dødsårsaken. Kanskje gir ikke resultatet av obduksjonen entydige svar på hva som kan ha tilstøtt ham. Avdøde kan for eksempel ha skader som både kan ha blitt tilført ham eller som han har påført seg selv i et fall, sier Hansen.

  Dødsfall Averøy
  Foto: Joachim Borøchstein
 • Mistenkelig dødsfall

  Politiet bekrefter nå at de etterforsker dødsfallet på Averøy som et mistenkelig dødsfall. Personen er en mann i 50-årene, hjemmehørende i Kristiansund. Det er både kriminalteknikere og taktiske etterforskere som arbeider med saken, og politiet har besluttet obduksjon ved St. Olavs Hospital.

  Politiet etterforsker dødsfall i Kristiansund
  Foto: Joachim Borøchstein / NRK
 • Etterforskar dødsfall på Averøya

  Personen som vart funnen død i vasskanten ved Røeggen nord på Averøya er ein mann, opplyser politiet på Twitter natt til fredag. Politiet har også endra funntidspunktet til klokka 19.30 torsdag, ikkje 17.30. Saka vert etterforska vidare.

 • Politiet gjennomsøker området

  Politiet sine teknikere gjennomsøker området på Averøya der en død person ble funnet klokka 1730 i kveld. Funnet ble gjort i vannkanten ved Røeggen nord på Averøya. Politiet har foreløpig ingen ytterligere opplysninger om saken.

  Dødsfall Averøya
  Foto: Roar Halten / NRK
 • Død person funnet på Averøya

  En person er funnet død i sjøen på Averøya. Funnet ble gjort klokka 1730 i ettermiddag. Politiet sine teknikere er på stedet, men politiet har så langt ingen ytterligere opplysninger om saken. I følge Brunsvika.net er det en turgåer som har funnet den omkomne.