Brannen i Valldal er slukket

Brannen i taket i en driftsbygning på en gård på Rem i Valldal er slukket. Brannvesenet har iverksatt etterslukkingsarbeid. I følge 110-sentralen er all skade materiell.

Brann i Valldal

Nødetatene var fremme på brannstedet like før klokken 14:30.

Foto: Alfred Nilsen

Restverdirednings-enheten er sendt fra Ålesund for å redde verdier etter brannen.

– Etterslukkingsarbeid er satt i gang, og brannvesenet har full kontroll på situasjonen, sa 110-operatør Tor Ivar Sjåstad til NRK rett før klokken 16:00.

Brannvesenet blir på stedet utover kvelden for å kontrollere situasjonen.

Ingen skadd

Hverken brann eller politiet har fått meldinger om skadde personer.

– Så vidt vi vet er all skade materiell, opplyste 110-sentralen. Vi kjenner heller ikke til at det er dyr på gården, sa Sjåstad til NRK.

Fikk raskt kontroll

Brannvesenet ankom gården klokka 14:24. Like før klokken15:00 meldte de at de hadde kontroll på spredningsfaren.

– Det brenner i taket på låven, og mannskap på stedet jobber nå med å få god nok vannforsyning og få oversikt, sa 110-operatør Tor Ivar Sjåstad til NRK klokken 14:24.

Omtrent en og en halv time senere var brannen slukket.

Laster Twitter-innhold

Siste video/lyd

Jegarar i i Møre og Romsdal seier sal av skog øydelegg for jakt i distrikta. Statskog har snart selt all skog i Møre og Romsdal til private.
Så skal det handle om den omdiskuterte selfangsten. I Tjørvåg i Herøy ligg det einaste mottaket av sel i landet, og næringa har i mange år vore inne i ei laber utvikling. Men eigarane har likevel tru på framtida....
Legevakta i Ålesund flytta i dag inn i nye lokaler berre eit steinkast unnna dei gamle. Frå no av kan pasientar bli lagt inn for observasjon og behandling.