Anja-tipsene strømmer på

Politiet har nå fått inn så mange tips om Anja-saken, at de ber folk om avgrensing.

Leteaksjon aksla

Mange frivillige var til stede på Aksla fredag, for å lete etter Anja Weløy Aarseth (21).

Foto: Hans-Olav Landsverk / NRK

Til nå har over 200 mennesker fra politiet, Røde Kors, Sivilforsvaret, Norske Redningshunder, Heimevernet og andre frivillige lett etter savnede Anja Weløy Aarseth (21) i turområdet rundt Aksla i Ålesund.

Ann Camilla Bostad

Rådgiver Ann Camilla Bostad i Sunnmøre politidistrikt.

Foto: Politiet

Kvinna har så langt ikke blitt funnet, og politiet har gått ut og sagt at de ønsker tips fra publikum i saken.

Rundt klokken 14.30 går politiet nå ut og sier at de har mottatt såpass mange tips og henvendelser, at de nå ser seg nødt til å avgrense mengden.

– For å avgrense tipsene vil vi presisere at de som var på Aksla og har tips, eller konkrete/spesielle observasjoner ringer politiet. Andre som var i området, men som ikke har spesielle observasjoner, bes om å sende e-post, sier administrativ rådgiver Ann Camilla Bostad ved Sunnmøre politidistrikt.

Var du på Aksla?

Personer som har befunnet seg på Aksla - også kalt «byfjellet» - onsdag 28. august i tidsrommet fra kl. 18.45 og utover, og som mener at de har sett savnede, eller gjort andre observasjoner som de mener kan være interessante, bes om kontakte politiet på telefon 70 11 87 00.

Personer som har vært i området på rundt samme tid, men som ikke mener at de har relevante observasjoner, bes om å ta kontakt med politiet på e-post.

Politiet ber om at de som sender e-post gir en beskrivelse av seg selv, klesdrakt, tidspunkt og konkret sted de beveget seg.

– Videre kan de vedlegge bilde(r) om det er mulig, sier Bostad.