NRK Meny
Normal

– Dette gir store muligheter for å jobbe med viktige saker

Astrid Eide Hoem fra Kristiansund er innstilt som nytt sentralstyremedlem i AUF.

Astrid Eide Hoem

Astrid Eide Hoem tror det blir spennende å jobbe i sentralstyret i AUF.

Foto: Trond Vestre / NRK

Hoem er tidligere fylkesleder i Møre og Romsdal AUF og representerer Arbeiderpartiet i bystyret i Kristiansund. De siste to årene har hun jobbet som sekretær i AUF sentralt.

Valgene til nytt sentralstyre skjer på landsmøtet i AUF skjer 13.- 16.oktober. Blir hun valgt inn ser Astrid Eide Hoem frem til de mulighetene til å jobbe med viktige saker som plassen i sentralstyret gir.

Spennende

– Dette synes jeg er utrolig spennende, og jeg har lyst til å fortsette å jobbe i denne organisasjonen som jeg er bltt så glad i. Så hvis landsmøtet vil det slik i oktober så håper jeg at jeg får være sentralstyremedlem de neste to årene og få jobbe med saker som jeg tror på, sier Astrid Eide Hoem.

– Det gir store muligheter for en ser hver eneste dag at en får gjennomslag for AUF sine saker, enten det er i kommunestyret, Stortinget eller internasjonalt. Det betyr at en får jobbe med mange områder en synes er viktig, sier Eide Hoem som er særlig opptatt av utdanning og arbeid.

Astrid Eide Hoem kom inn i AUF i 2009 etter å ha vært aktiv i Ungdommens Fylkesting. Det var Torill Tønnesen Hauknes som hadde lyst til å starte opp igjen i Kristiansund AUF, og som fikk med seg Astrid Eide Hoem. Hun har fått være med på å bygge opp AUF til et ungdomsparti som ar lyktes med å rekruttere medlemmer og trekke velgere i skolevalgene.

– Ina er en veldig dyktig dame

I AUF fikk Astrid Eide Hoem møte Ina Rangønes Libak fra Averøya Rangønes Libak som nå er bosatt i Akershus, er innstilt som nestleder i AUF.

– Det er jo kjempekult og veldig artig at Ina er blitt innstilt som nestleder. Hun er en veldig dyktig dame, sier Astrid Eide Hoem.