– Det blir ikke noen Aursnes til AaFK

AaFK har gjort forsøk på å hente spillere før overgangsvinduet stenger om fire dager. Fredag kveld møter de Strømsgodset med nysigneringen Marcus Pedersen på topp.

Trond Fredriksen fortsetter som AaFK-trener

MØTER GODSET: AaFK-trener Trond Fredriksen håper å fortsette den gode hjemmestatistikken og slå Strømsgodset fredag kveld.

Foto: Remi Sagen / NRK

Laster innhold, vennligst vent..
Marcus Pedersen - Strømsgodset

NY SPILLER: Marcus Pedersen ble signert fra Brann tidligere denne uka. Han kan starte mot AaaFK fredag kveld.

Foto: GodsetMedia

Da Bjørn Petter Ingebrigtsen tok over treneransvaret etter David Nielsen i Strømsgodset i mai i år, lå laget ett poeng foran Aalesunds FK på tabellen. Siden den gang har AaFK-trener Trond Fredriksen sett drammenserne sige sakte, men sikkert ifra.

Nå er det åtte poeng mellom lagene, men Fredriksen mener lagene er ganske like.

– De har tatt poeng jevnt og trutt, men de er også litt ustabile. De slo Tromsø 6–0 borte for 14 dager siden, også tapte de hjemme mot Stabæk. Det går litt opp og ned med dem også. På sitt beste er de et bra lag, men samtidig er de ujevne og et relativt ungt lag, sier han

Fort Color Line Stadion

Ned til Tromsø på kvalifiseringsplass er det seks opp for AaFK. Etter tapet mot Viking i slutten av mai, har laget tatt 10 av 12 mulige hjemmepoeng. Treneren håper å fortsette den gode trenden og gjøre Color Line Stadion til et fort.

– Det er jo det som er målet. Skal du stå i eliteserien må du ta en del poeng hjemme. Vi er i ferd med å stabilisere oss som et godt hjemmelag, men vi må selvfølgelig begynne å ta en del bortepoeng også, mener han.

Om fire dager stenger sommerens overgangsvindu, men Fredriksen kan ikke love AaFK-supporterne noen signeringer i denne omgang.

Respekterer Aursnes' valg

Fredrik Aursnes

ETTERTRAKTET: Trond Fredriksen vil ikke si noe om AaFK har lagt inn bud på Fredrik Aursnes, men innrømmer at han er en spiller de har sett på.

Foto: IL Hødd

– Vi har gjort noen forsøk på å hente spillere, men vi har ikke lykkes. Det viktigste for oss er å få ta i spillertyper som passer inn hos oss og forsterker laget. Det har vi fått i Magne og Bjørn Helge. Det blir ikke noe panikkhandel, men hvis det dukker opp noen som kan gjøre oss bedre, kan det hende det skjer noe de siste dagene, forteller han.

Er Fredrik Aursnes en av de spillerne som kan gjøre dere bedre?

– Han er en god fotballspiller, og en av de vi har sett på. Han har valgt å bli i Hødd og det respekterer vi. Så det blir ikke noe Fredrik Aursnes til AaFK denne sommeren, konkluderer Fredriksen.

Laster innhold, vennligst vent..