Hopp til innhold

- Som lyn fra klar himmel

Raumarocks festivalsjef erkjenner at skipsplanene har havarert.

Festivalsjef Frode Nakken

Festivalsjef Frode Nakken i Raumarock.

Foto: Frode Berg

Raumarock hadde leid et skip for å servere drikke, musikk og promotere egen festival under Moldejazz. Nå blir det ikke noe av det.

- Nei, dessverre. Vi hørte noen rykter om at båten hadde blitt satt i arrest, og i går fikk vi dette bekreftet. På grunn av en konflikt mellom båtens eier og verftet hvor den nå ligger kommer båten ikke til Molde. Det er altså ikke noe vi kunne gjort, for oss kom dette kom som lyn fra klar himmel, sier festivalsjef for Raumarock Frode Nakken.

Finner ikke annet skip

Festivalen har prøvd å finne et nytt skip, men har ikke lykkes i dette.

- Det er ikke lett å få tak i et skip på noen timer. Slike båter ligger ikke og venter, dessverre.

(Artikkelen forsetter under bildet)

Fjord Visjon

Dette skipet skulle promotere Raumarock. Nå er det tatt i arrest.

Foto: privat

Raumarocks planer ble ikke tatt godt i mot av Moldejazz’ ledelse. Nakken stiller seg uforstående til jazzfestivalens reaksjoner.

Les: - Dette er eit piratskip

- Jeg tror dette beror på en misforståelse. Vi ville ikke lage festival i festivalen, men ganske enkelt promotere festivalen vår. Båten skulle være som en avansert ”stand”. I media kom det derimot frem som om vi skulle ha store konserter og selge masse øl. Det var absolutt ikke meningen.

- Kunne ikke tjent penger på dette

Nakken sier at de ganske enkelt ønsket å vise frem noen lokale band og servere noe leskende til de som ville komme innom og snakke om festivalen på Åndalsnes.

- Det ville vært nærmest umulig å tjene penger på dette, men det ville vært en fin måte for oss å promotere festivalen vår.

Nakken forteller at han likevel komme til å dra til Molde denne uken, blant annet for å promotere Raumarock. Moldejazz går av stabelen 13-18. juli og Raumarock 7-8. august.