NRK Meny
Normal

- Molde har ikke behandlet Bosman-spillerne med respekt

Marcus Andreasson mener at Molde fotballklubb ikke har behandlet Bosman-spillerne med respekt. Han reagerer særlig på hvordan medspiller Aksel Berget Skjølsvik ble behandlet.

Marcus Andreasson (tv) og Kristoffer Paulsen ryddar unna i feltet til MFK.

Maracus Andreasson raget ofte høyt i Moldes forsvar.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg

Begge spillerne har fått beskjed om at de ikke inngår i Ole Gunnar Solskjærs planer for kommende sesong. Denne beskjeden skal ha kommet overraskende og brått på spillerne.

– For dem av oss med utgående kontrakt denne høsten har det vært minimalt med kontakt med klubbledelsen, for noen har det ikke vær kontakt i det hele tatt, sier Marcus Andreasson til Romsdals Budstikke.

Marcus Andreasson går nå til Lierse i Belgia.

- Skjølsvik ble verst behandlet

Svenske Marcus Andreasson reagerer aller mest på behandlingen medspiller Aksel Berget Skjølsvik skal ha fått. Han hevder at Skjølsvik selv måtte oppsøke Molde-ledelsen for å få den endelige beskjeden om at han ikke fikk være med videre.

– Det skjedde på Aksels siste arbeidsdag. Den avgjørelsen hadde de ganske sikkert tatt tidligere. Klubben burde vært i dialog med alle bosmanspillerne langt før. Dette karakteriserer jeg som mangel på respekt, sier Marcus Andreasson.

Ville gjerne være i Molde

Andreasson ønsket i utgangspunktet å fortsette i Molde. Han fikk også kontraktsforslag fra klubben.

– Jeg hadde møte med ledelsen sist torsdag, og ble forelagt et kontraktsforslag. Jeg spilte mine momenter og synspunkt tilbake, og det ble satt en svarfrist til dagen derpå. Men jeg hørte ingenting mer, sier Andreasson til Romsdals Budstikke.

– Tar kritikken til etterretning

Ole Gunnar Solskjær sier at at han nå tar kritikken til etterretning og at slikt ikke skal skje under hans ledelse. Han mener det er beklagelig at det tok lang tid for klubben å gi spillere tilbakemelding i høst.

Det skal ikke skje under hans ledelse.

- Vi må ta kritikken til etterretning, og det kommer ikke til å skje igjen. Mitt utgangspunkt er at spillere med utgående kontrakt skal få beskjed om hvordan de ligger an og hvilke planer vi har med dem allerede i løpet av juli-august, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.