Slik gjør du
Kotelettene krydres med salt og pepper stekes i olje og smør.
Grønnkålen stekes sammen med hakket hvitløk. Krydres med salt og pepper. Tilsettes soyasaus og østerssaus etter smak.
Pyntes med chili og koriander.
Når oppgaven i Familiekokkene plutselig blir utvidet, og det skal serveres grønnkål i barnebursdag lager familien Romano noe som ikke sto på planen fra før, nemlig koteletter med grønnkål.
Kotelettene krydres med salt og pepper stekes i olje og smør.
Grønnkålen stekes sammen med hakket hvitløk. Krydres med salt og pepper. Tilsettes soyasaus og østerssaus etter smak.
Pyntes med chili og koriander.
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.