Slik gjør du
Skjær striper på skinnsiden av andebrystet og gni inn krydder og salt. Brun brystet med skinnsiden ned i en gryte med litt olje. Når skinnet er blitt gyllent snur du brystet og og steker et par minutter med kjøttsiden ned. Ha i løk som steker med noen minutter. Tilsett hoisinsaus og chilisaus. Rør godt rundt i blandingen og hell på grønnsakfond til kjøttet er nesten dekket. Ha på lokk og la kjøttet koke i minst 1 1/2 time, gjerne 2.
Når kjøttet er kokt rives det stykker og blandes med mer salt, hoisinsaus, chilisaus og krydderblanding. Rør alt godt sammen. Form små burgere som stekes et par minutter i olje på pannen på middels varme.
Ha andeburgerne i et mykt hamburgerbrød sammen med frisk mango, koriander, finhakket rødløk, saltede sitroner, rød paprika og friséesalat.
Tips
Anne serverer andebryst i hjemmelagde hamburgerbrød.
- Oppskrift: Hamburgerbrød til sliders