Ingefærmargarita Anne Hjernøe serverer ingefærmargarita til asiatisk mat. Ingefæren går igjen både i drinken og i maten.
Nudler med reker og skjell Reker og hjerteskell med cashewnøtter, paprika, løk, tørket ananas, brokkolini, kokosmelk og nudler. Anne Hjernøe har kjøpt udon nudler i New Yorks Chinatown.
Mango daiquiri Mango, appelsinjuice, bringebær, rom og knust is blandes sammen og helles i høye glass. Anne Hjernøe serverer mango daiquiri til asiatisk mat.
Softshell crabs Krabber som akkurat har skiftet skall har mykt skall og kan spises hele. Anne Hjernøe har kjøpt dem i New Yorks Chinatown. De kan kjøpes frosne i asiatiske butikker her hjemme. Friterte softshell crabs serveres med rekechips og sprø salat.
Sprø salat med asiatisk pære Anne Hjernøe lager mat med asiatiske ingredienser. Salat med asiatisk pære, kokosflak og koriander skal serveres til softshell crabs.
Popcakes eller cake pops En liten kake på pinne, kan den kalles slikkepinnekake eller kjærlighetkake? I USA kalles de cake pops. Anne Hjernøe kaller dem popcakes. I alle fall er de lekre munnfuller med kake servert på pinne.
Blomkåldipp En dipp laget av kokt blomkål. Bruk gjerne det blomkålet som ble litt for godt kokt. Anne Hjernøe har små poteter som hun spiser til.
Fersk fiken med skinke og mozzarella Salat med parmaskinke, ferske fiken, mozzarella og reddikspirer.
Pizza med chorizo Pizza hører helgen til, og kan varieres i det uendelige, med ulike type bunner, hvit eller rød pizzasaus, og ulike typer toppinger. I denne oppskriften er det bitte litt grovt mel i pizzabunnen. Dette gir den mer tekstur og den metter litt ekstra. Oppskriften rekker til to pizzaer.
Bruk hver dråpe, så lenge melken er god. Vit at melken kan være holdbar lenge etter datoen på kartongen. Det er økonomisk og klokt å bruke alt. Vi feirer verdens melkedag med herlige oppskrifter på melk. Av Ingvill Bjorland
Firkløverkake Denne kaken er enkel å lage, og den blir muligens familiens nye favoritt. Her er det mye godt på en gang - en saftig mandelbunn, hjemmelaget vaniljekrem og et tykt lag med firkløverglasur.
Havrebrød Maggi Gausels havrebrød har blitt viden kjent, fordi det er så enkelt å smelle sammen og smaker så godt. Men best av alt er det sunne innholdet i brødet.
Kyllingtomatgryte med poteter En gryte som lager seg selv er perfekt i hverdagen. Alt du trenger å gjøre er å blande alt i gryten og la den stå og putre i en halvtime.
Våre mest populære middagar Kva skal vi ha til middag? Du treng ikkje lure lenger. Dette er dei ni mest populære middagane våre i 2022. Vi unner deg å prøve desse. Dette er verkeleg gode saker. Av Siri Bjelland Berven og Ingvill Bjorland