Slik gjør du
Skrell søtpotetene og skjær dem i terninger på cirka 2 x 2 centimeter. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Fres alt i olje sammen med chili, til løken er blitt blank, Tilsett torsken og fortsett å steke mens du rører til nesten all væske er borte.
Tilsett curry og erter. Smak til med salt. Sett til avkjøling.
Skjær filodeigen på langs i cirka 10 centimeter brede remser. Legg tre lag filodeig på et skjærebrett og pensle med vann. Legg omtrent en spiseskje av fyllet i den ene enden. Brett over, så du får en trekant. Fortsett å brette trekanten over filodeigen flere ganger, så fyllet låses inn i pakken og beholder formen. Fest endestykket godt med litt vann.
Varm opp oljen til cirka 160 grader. Friter pakkene gyllenbrune i oljen. Legg dem på kjøkkenpapir for å renne av seg. Server samosa med sausen og friske salatblader, frisk mynte og cashewnøtter.
Yoghurtsaus
Bland alle ingrediensene i en blender til en jevn saus.