Slik gjør du
Hakk hvitløksspirer og strø dem i en stekepanne med litt flaksalt. Legg i laksen med skinnsiden opp i stekepannen og sett platen på middels varme. Legg på lokk og stek til laksen har en kjernetemperatur på 42 grader. Det tar omtrent 10–12 minutter.
Kok quinoa som anvist på pakken. Hakk fennikelgress, løkurt og oliven og bland det sammen med quinoaen.
Skrell knutekålen og skjær den i tynne strimler på en mandolin eller lignende.
Lag en vinaigrette med olivenolje, hakket løkurt, revet sitronskall, presset sitron, salt og pepper.
Del små hjertesalat på langs og stek den med asparges, små kålblader og rapsblomster kjapt i olivenolje. Krydre med salt og pepper.
Legg litt yoghurt i bunnen på en tallerken. Topp med laks, quinoa-miksen, asparges, kål, knutekål og topp med vinaigretten.