Slik gjør du
Bland sammen ingrediensene til marinaden. Bland inn kikertene.
Rist kikertene i varm ovn, 225 grader, til de er sprø. Rør om et par ganger mens de steker.
Spises med en gang eller oppbevares i tett boks eller glass.
Tips fra Sandra Mastio: Ha alltid en boks kikerter i skapet. Kikertene kan brukes til hummus, suppe, i salaten og hvorfor ikke som verdens enkleste og billigste sprøstekte snacks?
Bland sammen ingrediensene til marinaden. Bland inn kikertene.
Rist kikertene i varm ovn, 225 grader, til de er sprø. Rør om et par ganger mens de steker.
Spises med en gang eller oppbevares i tett boks eller glass.
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.