Slik gjør du
I en varm wok eller dyp stekepanne steker du kyllingbitene raskt sammen med gurkemeie, en teskje salt og en spiseskje finhakket ingefær. Ta kyllingen ut av pannen, og sett den til side.
I samme panne varmer du olje på medium sterk varme. Ha i løk i skiver, cuminpulver, korianderpulver, garam masala og resten av den finhakkede ingefæren. Stek i cirka ett minutt før du har i tomatbåter og hakkede tomater.
La dette steke sammen på medium sterk varme i to til tre minutter før du har i paprika i strimler, de ferdigstekte kyllingbitene og bukkhornskløver.
Bland godt, og ha i kyllingkraft eller vann. Kok videre i to til tre minutter, og ha i fersk koriander og limesaft. Ikke kok for mye – la paprikaen beholde litt sprøhet.
Tips
Retten trenger ikke være sterk – det velger du selv. Ønsker du en sterk rett, øker du bare mengden fersk chili. Du kan også variere med andre typer kjøtt eller fisk.