Slik gjør du
Egg og sukker vispes til eggedosis. Knus bananene og ha dem i røren. Tilsett de andre ingrediensene. Stek kaken i 45 minutter ved 175 grader i rundform eller en liten langpanne.
Kilde: Innsendt av Vivian Sletvold
Banankake med krem, hakket sjokolade, valnøtter, karamellsaus og bananskiver.
Foto: Ole Johan Ramfjord / NRKLunken banankake med is eller kald med krem og tropisk cocktailblanding. Eller som på bildet med sjokolade, nøtter og krem. Du velger selv godsakene som skal på toppen.
Egg og sukker vispes til eggedosis. Knus bananene og ha dem i røren. Tilsett de andre ingrediensene. Stek kaken i 45 minutter ved 175 grader i rundform eller en liten langpanne.
Kilde: Innsendt av Vivian Sletvold
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.