Lammegryte med mengder av krydder og yoghurt i sausen. Serveres med ris.
Ikke kast potetene du får til overs. Potetstappe er superenkelt!
Biff Stroganoff med hjemmelaget potetstappe.
Taco med norske grønnsaker og krydder som timian og rosmarin. Men selvfølgelig også hvitløk og chilipepper.
Kleppmelk er en middagsrett som er brukt i Trøndelag og Nord-Norge. Kleppmelk lages som en tykk pannekakerøre som formes til boller og trekkes i melk. Kleppmelk kalles også bollemelk eller kleppsuppe.
Kokk Jan Kåre Johansen bruker to dager på ribba.
Lammefrikassé med gulrøtter, blomkål, erter og sukkererter.
Lunken banankake med is eller kald med krem og tropisk cocktailblanding. Eller som på bildet med sjokolade, nøtter og krem. Du velger selv godsakene som skal på toppen.
Skalldyr og laks i skjønn forening. Den fine, gule fargen kommer fra safran. Denne retten lager du i en dyp stekepanne, traktørpanne, eller i en vid gryte.