Kjøp litt fiskefileter, for eksempel
Ørret/laks, steinbit, tunfisk eller kveite
Kjøp noen grillspydpinner
Paprika (gjerne flere farger)
Ananas i lake
Del opp filetene i biter. Dytt innpå fisk, paprika og ananas
Marinade:
Hvitvinseddik
Litt sukker
saft fra ananasen
Presset hvitløk
Fersk ingefær i småbiter
Litt olivenolje
Chili
tomatpure
Legg de ferdige spydene i marinaden i kjøleskapet i inntil 3 timer.
I mellomtida hakker du opp diverse grønnsaker, som for eksempel:
Squash
Sopp
Sukkererter
paprika
tomat
Hvitløk
Arve utfordrer kollega Ole-Jacob Jorsett fra Radiosporten.
eller andre ting du har for hånda som du liker. Legg det inni folie sammen med en klatt smør eller olje. Legges på grillen i 15-20 minutter.
Server spydene sammen med de bakte grønnsakene og nudler.
God sommermat!
Hilsen Arve F.