Kylling fra Store Studio Anne Sandvik Lindmo insisterer på at hun ikke er hva hun spiser. Om dette er fordi hun er glad i kylling, vites ikke, men oppskriften på hennes kyllingmiddag finner du ihvertfall her.
Siris rockeburger Siri Høstmælingen fra Lydverket viser oss hvordan skikkelig rockemat skal lages og konsumeres. Men pass på – ekte rockekokker bruker ikke oppskrifter.
Dritrask matmann Steinar Sagen, programleder i Holger Nielsens Metode, tilstår at han er svak for ferdigmat. Men av og til er han ganske god til å lage pai. Se bildene – Dritrask matspalteHør "Dritrask matspalte" her.
Britas kylling Brita Garden er vant til høyt tempo i Kokkekamp, men vi lurte på om hun kunne lage mat selv. Hun tok utfordringen på strak arm og leverte en herlig oppskrift.
Jorsetts fisk & kjærlighet OJ er glad i fisk. Her representert ved to eksemplarer fra rekvisitt-lageret.Ole Jacob Jorsett er andre skapkokk vi møter fra Radiosporten i Matstafetten. Her følger hans oppskrift på en kosekveld for to.
:: Matstafetten :: Deres favoritter kan du se under.Bli med når kjente NRK-medarbeidere utfordrer hverandre til å gi sine favorittoppskrifter. Hver uke vil stafettpinnen vandre her på NRK, og resultatet kan du se her.
Arves fiskegrillspyd Arve tøffer seg på sommer-portrettet.Radiosportens Arve Fuglum er vanligvis ekstatisk fotballkommentator. Men hva gjorde Arve i pausen i kampen mellom Lyn og Rosenborg? – Han ga oss denne oppskriften.
Påls rabarbra take-away Pål Thoresens oppskriftstips er enkelt og billig, men krever en del smidighet. Det handler om sommer,rabarbra, sniking og gleden over de enkle ting.
Olavs Skjørost Olav Viksmo Slettan fra Sommeråpent og Reparatørene tipser deg om skjørost. Denne retten kjent fra Østedalen gjør seg godt med rømme og spekemat.