Vil du også bli ny på tv?

Nok prat, tid for handling. Jostein, Siw, Alex og Marius har forandret livene sine i løpet av et halvt år. Er du nestemann?

Marius Sørensen-Sjømæling, Yngvar Andersen, Alex Sørensen-Sjømæling, Ine Barlie

Marius og Alex Sørensen-Sjømæling jubler sammen med trenerne Yngvar Andersen og Ine Barlie etter bryte-NM i mars.

Foto: Randi Helland / NRK

Bedre puls 2010 er over, men redaksjonen er allerede i gang med planlegging av neste serie.

Kunne du tenke deg å få hjelp til å nå dine mål med en halv million tv-seere som støtte? Da er dette din mulighet.

Vi søker deg som har et sterkt ønske om å oppnå et mål, eller å gjennomføre store forandringer i livet.

Hva er ditt mål – hva drømmer du om?

Det kan være alt fra å gjennomføre maraton, legge om til en sukkerfri livsstil, flytte til fjells og bo på hytta for deg selv eller endre karrierevalg. Eller har du et helt annet personlig mål du tror vi kan hjelpe deg med – på tv?

I søknaden bør du så tydelig som mulig fortelle om deg selv og hva ditt mål er, samt hva du tror må til for å oppnå ditt mål.

Ta med navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Legg ved bilde. Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt, og innspillingen starter til høsten.

Vi tar kontakt med aktuelle deltakere innen september 2010.

Send søknaden på e-post til bedrepuls@nrk.no
Frist: Snarest.

TV og radio

Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.
Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)
Norsk dokumentarserie. I tre månender har de 8 ungdommene hatt samtaleterapi med psykolog Peder Kjøs, og sammen har de funnet veier for å endre livene sine. Psykolog Peder Kjøs og gruppa trener Trine i å tørre å være seg selv. Malin gjør store fremskritt, og Kira med ME kjenner energien komme litt tilbake. Fredrik kommer frem til en løsning han vil prøve på. (8:8)