NRK Meny
Normal

Vil du også bli ny på tv?

Nok prat, tid for handling. Jostein, Siw, Alex og Marius har forandret livene sine i løpet av et halvt år. Er du nestemann?

Marius Sørensen-Sjømæling, Yngvar Andersen, Alex Sørensen-Sjømæling, Ine Barlie

Marius og Alex Sørensen-Sjømæling jubler sammen med trenerne Yngvar Andersen og Ine Barlie etter bryte-NM i mars.

Foto: Randi Helland / NRK

Bedre puls 2010 er over, men redaksjonen er allerede i gang med planlegging av neste serie.

Kunne du tenke deg å få hjelp til å nå dine mål med en halv million tv-seere som støtte? Da er dette din mulighet.

Vi søker deg som har et sterkt ønske om å oppnå et mål, eller å gjennomføre store forandringer i livet.

Hva er ditt mål – hva drømmer du om?

Det kan være alt fra å gjennomføre maraton, legge om til en sukkerfri livsstil, flytte til fjells og bo på hytta for deg selv eller endre karrierevalg. Eller har du et helt annet personlig mål du tror vi kan hjelpe deg med – på tv?

I søknaden bør du så tydelig som mulig fortelle om deg selv og hva ditt mål er, samt hva du tror må til for å oppnå ditt mål.

Ta med navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Legg ved bilde. Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt, og innspillingen starter til høsten.

Vi tar kontakt med aktuelle deltakere innen september 2010.

Send søknaden på e-post til bedrepuls@nrk.no
Frist: Snarest.

TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.