NRK Meny
Normal

Verdensrekord i onani

Imponerende resultater under årets onani-maraton i Danmark.

Munn med firkløver
Foto: Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Artikkelen er flere år gammel.

For andre år på rad ble det i pinsen arrangert onani-maraton i Ishøj utenfor København.

25 deltakere gjorde sitt beste i grener som utholdenhet, lengde og multiorgasmer.

Som det amerikanske moderarrangementet "Masturbate-a-thon" ble alle deltakerne sponset, og pengene gikk til veldedige formål.

Kvinne satte verdensrekord

Flere av deltakerne fikk seg en skikkelig treningsøkt. I klassen for menn ble det satt ny dansk rekord i utholdenhet med 7 timer og 45 minutter.

Kvinnene var ikke like utholdende, men til gjengjeld svært produktive. En av de kvinnelige deltakerne oppnådde hele 222 orgasmer i løpet av dagen, ifølge rapportene stort sett "sprutorgasmer". Dette kvalifiserer til ny verdensrekord.

I lys av denne prestasjonen blir den mannlige rekorden i samme gren ganske puslete. 8 orgasmer ga topplassering i klassen for menn.

Svært fornøyd

Arrangøren sier seg svært fornøyd med dagen.

- Det har vært helt fantastisk og gått over all forventning. Folk har hatt strålende øyne og rødglødende kinn, forteller talskvinne Pia Struck til Ekstrabladet.dk .

Konkurransen foregikk over åtte timer lørdag, og skal etter planen gjentas også neste år.

TV og radio

Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)
Før spiste vi høne til middag, nå kastes de og brukes i betong. Gjennom å redde et hønsehus med 7500 høner fra søpla, vil programleder Marit Evertsen Grimstad sette fokus på det skjulte matsvinnet og prøve å gjøre noe med det. Er det mulig å få høna tilbake på middagsbordet? (1:4)
Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.