NRK Meny
Normal

Verdensrekord i onani

Imponerende resultater under årets onani-maraton i Danmark.

Munn med firkløver
Foto: Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

For andre år på rad ble det i pinsen arrangert onani-maraton i Ishøj utenfor København.

25 deltakere gjorde sitt beste i grener som utholdenhet, lengde og multiorgasmer.

Som det amerikanske moderarrangementet "Masturbate-a-thon" ble alle deltakerne sponset, og pengene gikk til veldedige formål.

Kvinne satte verdensrekord

Flere av deltakerne fikk seg en skikkelig treningsøkt. I klassen for menn ble det satt ny dansk rekord i utholdenhet med 7 timer og 45 minutter.

Kvinnene var ikke like utholdende, men til gjengjeld svært produktive. En av de kvinnelige deltakerne oppnådde hele 222 orgasmer i løpet av dagen, ifølge rapportene stort sett "sprutorgasmer". Dette kvalifiserer til ny verdensrekord.

I lys av denne prestasjonen blir den mannlige rekorden i samme gren ganske puslete. 8 orgasmer ga topplassering i klassen for menn.

Svært fornøyd

Arrangøren sier seg svært fornøyd med dagen.

- Det har vært helt fantastisk og gått over all forventning. Folk har hatt strålende øyne og rødglødende kinn, forteller talskvinne Pia Struck til Ekstrabladet.dk .

Konkurransen foregikk over åtte timer lørdag, og skal etter planen gjentas også neste år.

TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.