Slurver du med tannhygienen?

Tar du godt nok vare på tennene dine? Ta testen og finn ut om du gjør det bra nok!

Tannpuss
Foto: Alex Bramwell

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.


Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Passer du ikke på hygienen tann for tann, får du økt risiko for både hull i tennene og betennelser i tannkjøtt og tannfeste.

De fleste av oss er mest redd for hull i tennene, men betennelser kan bli et stort problem for de 5-10 prosentene av oss som opplever at tannfestene blir så dårlige at tennene faller ut.

Testen gir en pekepinn på hvor god du er til å forebygge. For selv om arv, enkelte sykdommer og vaner spiller inn, er renholdet i munnen det aller viktigste.

Lykke til, enten du får bekreftet at du er flink, eller du må endre på mye!

TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.