Kvinne og moderat blirter

Se hva dette betyr for deg og hvordan du passer sammen med andre blirtere.

Kvinner som er moderat blirtende er verken for ivrige etter å uttrykke seg eller tilbakeholdne.

Dette nivået av blirting representerer en god balanse. Det er fordi den moderate blirter kan uttrykke sin mening og være selvsikker, samtidig som han eventuelt unngår å fornærme andre ved å avbryte dem eller virke verbalt aggressiv.

Selv om du blir oppfattet som sosial, trenger du også en tenkepause for å samle tankene. Dette vil bli oppfattet som omtenksomhet snarere enn sjenerthet.

Slik passer du sammen med:

  • med lavt blirtende menn. Generelt sett er disse forholdene tilfredsstillende og sunne. Det er enkelt for begge å gjøre seg forstått og følgelig få dekket behovene sine, ettersom begge verken er for dominerende eller underdanige i sine kommunikasjonsmønstre. Undersøkelser blant gifte eller datende par tyder på at moderat blirtende kvinner noen ganger synes det er vanskelig å kommunisere med en partner som er mindre blirtende enn dem selv, spesielt hvis mannen har et konservativt kvinnesyn. Forholdet er på ingen måte dømt til å mislykkes selv om kvinnen er mer blirtende enn mannen. Men mannen kan føle seg sårbar i forhold, og han kan bli overveldet eller frustrert over sin egen manglende evne til å påvirke forholdet. I slike situasjoner kan det hjelpe ikke å uttrykke alle tanker som måtte dukke opp, men gi mannen tid til å snakke, selv om det kan resultere i en _ ere minutters ventepause mens han samler tankene.
  • med moderat blirtende menn. Disse forholdene ser generelt ut til å være tilfredsstillende og sunne. Det er enkelt for begge å gjøre seg forstått og følgelig få behovene sine dekket, ettersom begge verken er for dominerende eller under danige i sine kommunikasjonsmønstre. Undersøkelser blant gifte eller datende par tyder på at moderat blirtende kvinner er fornøyd i intime forhold med menn som er like blirtende som dem selv.
  • med høyt blirtende menn. Et slikt forhold er generelt tilfredsstillende og sunt. Ettersom begge verken er for dominerende eller underdanige i sine kommunikasjonsmønstre, er det enkelt for begge å gjøre seg forstått og følgelig få behovene sine dekket. Undersøkelser blant gifte eller datende par tyder på at moderat blirtende kvinner er fornøyd i intime forhold med menn som er en smule mer blirtende enn dem selv.
  • Ta testen igjen?

Flere tester?

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

TV og radio

Tonnevis av søtsaker går rett i søpla fordi det er billigere å kaste enn å gi bort. Knut Arild Hareide og kona Lisa Maria bestemmer seg for å gjøre noe med dette.
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.
Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)