Passer dere sammen? Prøv testen!

Se hvilken blirter du er og hvordan du passer sammen med andre blirtere.

Par
Foto: www.colourbox.com

Blirt-faktoren viser hvor snakkesalig og raskt responderende du er i samtaler med andre mennesker. Dette kan gi en pekepinn på hvordan du passer med andre i et forhold.

Nedenfor testen kan du klikke på din type og se hvordan du passer med andre blirtere.

TA TESTEN HER:

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Hva ble du?

Klikk på den blirt-typen du ble og finn ut hvordan du passer sammen med andre:

Dette er blirt

Blirt-testen er et begrep som bla lansert av Professor William Swann og Jason Rentfrow ved universitetet i Texas. Det er en kortfattet test i hvor snakkesalig og raskt responderende du er i samtaler med andre mennesker. På engelsk betyr det Brief Loquaciousness and Interpersonal Rapidy Test.

– Blirting handler om hvor mange ord vi bruker i samtaler med hverandre og hvor raske vi er, ikke om selve innholdet i samtalen, forklarte William Swann til bladet Puls da testen først ble trykket der.

Resultatet kan gi deg en pekepinn på hvem du er og hvem du passer sammen med.

Resultatet av testen forteller deg om du er en lav, moderat eller høy blirter.

Tar du testen, finner du ut hvilken type du er og får en forklaring på hvor du ligger, men kort fortalt deler man folk inn i tre grupper:

  • Høye blirtere vet hvem de er og hva de føler. De er ikke redde for å utttrykke seg så fort de har noe på hjertet.
  • Moderate blirtere er verken tilbakeholdne eller ivrige etter å uttrykke seg, og nivået representerer en god balanse.
  • Lave blirtere er mindre klar over egne tankers og følelsers natur. De er sosialt hemmet og relativt treige med å gi respons.

FLERE TESTER?

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.