En smaksopplevelse

Hvem som helst kan komme og oppleve en middag fylt med smaksopplevelser og uvant krydder. Det skjer hver torsdag i Trondheim sentrum.

Innvandrere i Trondheim
Foto: KIA

Hver torsdag er en smaksopplevelse! Det blir det når Kristent Interkulturelt Arbeid, også kalt KIA innbyr til servering. KIA er en organsasjon som arbeider for flyktninger, innvandrere og asylsøkere.

Hver torsdag samles mennesker med ulik bakgrunn og religion til et festmåltid i Kongensgate i Trondheim. Hvem som helst kan komme og oppleve en middag fylt med smaksopplevelser og uvant krydder.

Vennskap og nettverk
På KIA-senteret i Trondheim møtes menneskerpå tvers av nasjonalitet, kultur,religon, alder og kjønn.

Her oppstår vennskap og skapes nettverk. Folk som kommer hit, følger hverandre på vegen inn i de spennende utfordringene de møter i det flerkulturelle samfunnet.

Om en smaksopplevelse

Se hjemmesiden til Kristen Interkulturelt Arbeid

TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.