Hopp til innhold

Reddes med sang

Hver lørdag mellom kl. 11 og 13 sitter Hanne Grethe Hansen i sin stol under en blå parasoll, ved siden av det sammenleggbare korset på Nordre gate i Trondheim.

Krusifiks / kors i Mortensrud kirke.
Foto: NRK

Vil redde deg med sang

Hun er best på piano, men gitar er mer praktisk når man skal spille på gata. Hanne spiller ikke for penger, hun spiller for å frelse flest mulig fra evig død og pine.

-Jeg har vært fryktelig sjenert, sier hun. Nå er Hanne Grethe Hansen så opptatt av å spre budskapet at hun ikke bryr seg om egne tanker og følelser.

Hun pakker for sin faste opptreden på Nordre gate. Hver lørdag mellom kl. 11 og 13 sitter hun i sin stol under en blå parasoll, ved siden av det sammenleggbare korset.

-Det er min far som har laget korset, sier Hanne Grethe.
Det har ikke alltid vært like selvsagt å få støtte fra mor og far for sine valg i livet.

-Jeg visste at foreldrene mine ikke kom til å bli glade da jeg gikk hjem for å fortelle at jeg skulle begynne på bibelskole.

Hør og møt: Lovsangeren på Nordre gate i Trondheim 07.12.08

TV og radio

Tonnevis av møbler kastes hver dag. Kan Trygve Slagsvold Vedum og Christian Strand pusse opp barneskolen til Trygve med møbler NAV har dumpa?
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.
Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)