NRK Meny
Normal

Elsker sine lastebilsjåfører

Mona Burås mener hun har åndelige gaver som hun kan bruke når mennesker er i nød. Gavene har hun fått av Gud, sin Far. Hun snakker med Far om alt i sitt liv.

Mona Burås
Foto: Privat bilde

Far til Mona Burås sine to barn var utsatt for en trafikkulykke. Han døde i traileren sin. Mona følte hun fikk liten støtte fra det offentlige og startet etter hvert et nettverk som fikk navnet Trolle. Her kan yrkessjåfører og deres nærmeste ringe for hjelp og råd.

Mona mener hun har åndelige gaver som hun kan bruke når mennesker er i nød. Disse gavene har hun fått av Gud, eller Far som hun kaller han. Hun forteller at hun snakker med Far om alt i sitt liv.

Mona Burås har fått anerkjennelse for sitt arbeid fra hele transportnæringen.

Mona Brurås forteller om Trolle

Se hjemmesiden til Mona Brurås

TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.