NRK Meny
Normal

Elsker sine lastebilsjåfører

Mona Burås mener hun har åndelige gaver som hun kan bruke når mennesker er i nød. Gavene har hun fått av Gud, sin Far. Hun snakker med Far om alt i sitt liv.

Mona Burås
Foto: Privat bilde

Artikkelen er flere år gammel.

Far til Mona Burås sine to barn var utsatt for en trafikkulykke. Han døde i traileren sin. Mona følte hun fikk liten støtte fra det offentlige og startet etter hvert et nettverk som fikk navnet Trolle. Her kan yrkessjåfører og deres nærmeste ringe for hjelp og råd.

Mona mener hun har åndelige gaver som hun kan bruke når mennesker er i nød. Disse gavene har hun fått av Gud, eller Far som hun kaller han. Hun forteller at hun snakker med Far om alt i sitt liv.

Mona Burås har fått anerkjennelse for sitt arbeid fra hele transportnæringen.

Mona Brurås forteller om Trolle

Se hjemmesiden til Mona Brurås

TV og radio

Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)
Før spiste vi høne til middag, nå kastes de og brukes i betong. Gjennom å redde et hønsehus med 7500 høner fra søpla, vil programleder Marit Evertsen Grimstad sette fokus på det skjulte matsvinnet og prøve å gjøre noe med det. Er det mulig å få høna tilbake på middagsbordet? (1:4)
Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.