Hopp til innhold

Macca gjør Route 66

Sir Paul McCartney tar med seg kjæresten på legendarisk kjøretur.

Paul McCartney

Paul McCartney har lagt ut på en månedslang bilferie sammen med kjæresten Nancy Shevell – langs Route 66.

Foto: NATALIYA CHUBENKO / AP

Også store musikklegender drømmer tydeligvis om å kjøre bil langs USAs legendariske landevei Route 66.

Ford Bronco

«Get your kicks on Route sixty-six» heter det i den populære låten, og det ønsker nå Paul McCartney (66) omsider å få oppfylt: Han har tatt med kjæresten Nancy Shevell (47) og lagt ut på en månedslang bilferie i en gammel Ford Bronco.

Paret la ut fra Illinois, der Chicago er startpunkt for den berømte veistrekningen, sist lørdag. Nå er de på vei mot California, og ifølge Daily Mail velger det styrtrike paret ikke nærmeste femstjerners hotell – men camper heller ute under stjernene.

«Fullstendig forelsket»

Andre campingturister sier at McCartney og den rike amerikanske arvingen Shevell later til å være «fullstendig forelsket», og at de fremstår helt ubekymret ut der de lever det enkle livet.

I april var de to på ferie i Karibia, og en kilde sier til avisen at kjøreturen var et forslag fra Nancy Shevell:

- Hennes idé

– Hennes idé var at dette var en måte for de to å knytte bånd og tilbringe tid sammen, bare de to alene.

McCartney fotograferer flittig fra turen – og tar bilder av kjæresten, og ikke nok med det: Da paret stoppet for å tanke på en bensinstasjon, påtok Nancy seg gladelig jobben med å knipse bilde av ham sammen med en gruppe ivrige fans.

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)