Hopp til innhold

Macca i krig

Paul McCarrtney vil ha full foreldrerett. Mills går til krig.

Paul McCartney og hans tidligere kone Heather Mills
Foto: MARK LENNIHAN / AP

Stella og Paul McCartney
Foto: STEPHEN CHERNIN / AP

Les også: Kjøpte seg ut av oppvasken

Les også: - Behandlet henne som et dyr i bur

Les også: Hevder hun har bevis

Se også: Nett-tv: Paul McCartney var gjest i Først og Sist

Alt om Paul McCartney

Skilsmissekrigen trappes opp igjen mellom Paul McCartney og Heather Mills, etter at Macca kjøpte seg ut av den økonomiske oppvasken .

Barna vurderte selvmord

Fordi McCartney nå krever full foreldrerett over datteren Beatrice, akter Mills å gå ut med at han var en «så dårlig far» at to av barna hans vurderte selvmord.

- Paul ønsker full foreldrerett over barnet deres, Beatrice. Heather er rasende. Det vil aldri komme på tale at hun noensinne går med på det, sier en venn av Mills til New York Post.

Så desperat etter å beholde Beatrice, som til nå har bodd hos moren, er Heather Mills at hun er forberedt på å gå ut med skandaløse og udokumenterte påstander om Paul. Hun akter å hevde i retten at Paul var en «så dårlig far» for to av barna han hadde med Linda McCartney, at de tenkte på å ta livet av seg.

Ingen beviser

Ifølge New York Post finnes det imidlertid ingen beviser for at dette skal ha skjedd. Alle Pauls voksne barn uttrykker kjærlighet og beundring for faren, og gått hardt ut mot Mills.

Så desperat er Heather Mills at hun nå har gitt sine skilsmisseadvokater sparken, fordi «hun følte at hun kunne gjøre en bedre jobb selv», som vennen sier.

Nå akter hun dessuten å kreve mer fra Paul McCartney også materielt. Først var hun villig til å gå med på å få 100 millioner dollar i tillegg til et flott hus i London. Men nå vil hun ha mer, ifølge vennen fordi skilsmissen «er blitt så stygg». Hun vil også ha et hus i Los Angeles.

Ustabil løgner

En talsmann for McCartney nekter å diskutere temaet med avisen, og sier at «vi verken er eller vil bli tabloidmat». Men Maccas venner bidrar gjerne til bildet av Heather som en ustabil løgner, skriver avisen.

(NRK/NTB)

Kulturstrøm

  • Den nasjonale Ibsenprisen tildelt Monica Isakstuen

    Årets Ibsenpris tildeles Monica Isakstuen for stykket «Dette er ikke oss». Stykket hadde urpremiere på Den Nationale Scene 26. januar 2022.

    I sin begrunnelse skriver juryen: «Teksten maner fram en uvanlig familiedynamikk med overraskende dramaturgiske vendinger, som likevel oppleves gjenkjennelige og relevante.»

    Ibsenprisen går årlig ut til en dramatisk tekst som har hatt urpremiere eller norgespremiere ved et profesjonelt norsk teater i løpet av foregående kalenderår.

    Selve prisen er på 150.000 kroner og en statuett av Nina Sundbye. Prisen ble første gang delt ut i 1986.