Hopp til innhold

Løsning i sikte

Heather Mills har snudd og skal være villig til å godta 346 millioner.

Paul McCartney og hans tidligere kone Heather Mills
Foto: MARK LENNIHAN / AP

Heather Mills
Foto: LUKE MACGREGOR / REUTERS

Les også: Macca i krig

Les også: Kjøpte seg ut av oppvasken

Alt om Paul McCartney !

Heather Mills skal være i fred med å godta et skilsmisseoppgjør fra Sir Paul McCartney, og dermed sette strek for videre skilsmissestrid i retten.

Har snudd fullstendig

Mills skal ifølge News of the World ha snudd fullstendig i saken, og er angivelig villig til å godta 29 millioner pund fra Beatles-legenden, noe som tilsvarer 346 millioner norske kroner. I utgangspunktet skal hun ha krevd et minimumsbeløp på nærmere 500 millioner kroner, eller drøye 120.000 kroner daglig.

Kilder nær McCartney sier til den britiske tabloiden News of the World: - Det er utrolig hvor fort ting har snudd. Heather har gitt opp en hel rekke ting, inkludert det opprinnelige pengebeløpet samt full omsorgsrett for datteren Beatrice - og har nå gått med på helt andre vilkår.

8.000 kroner dagen

Mills får dermed 8.000 kroner for hver av de 1.735 dagene hun var gift med ikonet.

Paret har møtt hverandre i retten tre ganger for skilsmissehøringer. En kilde sier paret - som har holdt seg fattet i rettssalen - har hatt hissige telefonsamtaler den siste tiden. Blant annet skal McCartney ha brølt: «Jeg kan ikke vente til den dagen da jeg slipper å se ansiktet ditt igjen!» Mills på sin side skal ha parert: «Du blir aldri kvitt meg!»

McCartney skal også være sterkt imot at Mills skal delta i TV-serien «Dancing With The Stars». Ifølge musikeren risikerer hun å bli den nye Anna Nicole Smith.

- Vil gjøre et kompromiss

Det mye omtalte eksparet giftet seg i juni 2002 og har tre år gamle Beatrice sammen.

- Hun er rede til å gjøre et kompromiss. Advokatene har jobbet som gale, og Paul McCartney er lettet. Endelig kan han gå videre med livet sitt, sier en kilde.

(NRK/NTB)

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.