Hopp til innhold

Kjøpte seg ut av oppvasken

Paul McCartney har kommet til enighet med sin ekskone.

Paul McCartney og hans tidligere kone Heather Mills
Foto: MARK LENNIHAN / AP

Paul McCartney og Heather Mills
Foto: LEE CELANO / AFP

Les også: Hevder hun har bevis

Les også: Sir Paul sang om Heather

Alt om Paul McCartney

Sir Paul McCartney (64) skal ha gjort seg ferdig med skilsmisseoppgjøret med sin ekskone Heather Mills etter et halvt års krangel. Oppgjøret innebærer at den tidligere modellen får verdier på til sammen 32 millioner pund.

Gir to hus

McCartney brøt med sin andre hustru Mills i mai i fjor etter fire års ekteskap og innledet skilsmisseforhandlingene i juli.

Sir Paul skal ha gått med å gi den tidligere modellen sitt hjem i St. John's Wood i London verdt 4 millioner pund samt boligen i Beverly Hills i California til 6 millioner pund, ifølge den britiske tabloiden News Of The World.

Slipper å forsvare seg

Oppgjøret, som skjedde utenfor rettssalene, innebærer at McCartney aldri vil behøve å forsvare seg i full offentlighet mot Mills sine beskyldninger om at han fysisk har mishandlet henne.

Dette skal angivelig ha skjed mens hun gikk gravid med deres datter Beatrice i 2003, slik det fremgikk av saksdokumentene som advokatene til 39 år gamle Heather hadde utarbeidet.

(NRK/NTB)

Kulturstrøm

 • Deler av Twitters kildekode lekket på nettet

  Utdrag av Twitters kildekode har blitt lekket på nettet, og det Elon Musk-eide selskapet leter nå etter den ansvarlige.

  Ifølge et rettsdokument ble deler av kildekoden lagt ut på den Microsoft-eide plattformen Github. Den brukes for deling av kode for programvareutvikling.

  Det skriver The New York Times.

  Kildekoden ble postet av en bruker som kalte seg «FreeSpeechEnthusiast». Ifølge Github ble koden fjernet fredag på forespørsel fra Twitter.

  Nå har Twitter bedt en domstol i California om å gi informasjon som kan identifisere personen bak «FreeSpeechEnthusiast», ifølge dokumentet som ble levert domstolen 24. mars.

  Github har ikke svart på Reuters' spørsmål om hvorvidt de har gitt Twitter denne informasjonen. Twitter har heller ikke svart på en forespørsel om kommentar. (NTB)