NRK Meny
Normal

Macca gir Heather 275 millioner

- Det er ingen garanti for at de blir enige, men de er nærmere en enighet enn noen gang.

Paul McCartney og Heather Mills.

Heather Mills har god grunn til å smile hele veien til banken dersom hun godtar Paul McCartneys siste skilsmissetilbud.

Foto: John Giles / Scanpix/AFP

Sir Paul McCartney har tilbudt sin ekskone Heather Mills over 25 millioner pund, tilsvarende 275 millioner kroner, i skilsmisseoppgjør.

- Krangling i månedsvis

Ifølge kilder som avisen Daily Mirror har snakket med er de tidligere ektefellene i ferd med å oppnå enighet om oppgjørssummen, melder nyhetsbyrået AFP.

- Det har vært krangling i kulissene i månedsvis, men Mills' advokat Anthony Julius har endelig klart å få til en avtale på rundt 275 millioner kroner, sier Daily Mirror  sin kilde.

- Det er ingen garanti for at de blir enige, men de er nærmere en enighet enn noen gang.

Forhandler fremdeles

Partenes advokater forhandler fremdeles om detaljer i avtalen, deriblant om en taushetsklausul som McCartney skal ha insistert på at Mills skal undertegne.

Ifølge tidligere rapporter i mediene skal Mills ha forsøkt å kreve rundt 660 millioner kroner av McCartney, som skal sitte på en formue på rundt 9 milliarder kroner.

Paret giftet seg i 2002, fire år etter at McCartneys første kone døde av brystkreft.

Opp til Heather

Det er ifølge Mirrors kilde nå opp til Heather om hun vil godta tilbudet på 275 millioner kroner.

- Paul er klar for å gå hele rettsrunden, men hvis de kan ordne opp nå, vil han ikke stå i veien for det.

Kulturstrøm

  • Musikksjefen anbefaler

    P13s Kristin Winsents byr på deilig ny musikk som et lydspor til sommeren. Du får blant annet høre Spiritualized, Florence + The Machine, Highasakite, Dirty Projectors, Sigrid, og en vakker hyllest til Sparklehorse, signert PJ Harvey og John Parish. Volum opp, og velkommen til Musikksjefen!

    Kristin Winsents byr på deilig ny musikk som et lydspor til sommeren. Du får blant annet høre Spiritualized, Florence + The Machine, Highasakite, Dirty Projectors, Sigrid, og en vakker hyllest til Sparklehorse, signert PJ Harvey og John Parish. Velkommen til Musikksjefen!