Hopp til innhold

Ny Beatles-låt på vei?

En siste Lennon-single fra The Beatles kan være på vei.

Yoko Ono og John Lennon i 1972
Foto: AP

Paul McCartney og Ringo Starr.
Foto: MARK J. TERRILL / AP

Norgesglasset i P1 gir deg for tiden Vår daglige Beatles

Les også: Var det Yoko Onos skyld?

Les også: "Love" overrasker ikke

Bakgrunn: Alt om The Beatles!

John Lennons enke Yoko Ono har gitt sin tillatelse til at de to gjenlevende Beatlene Paul McCartney og Ringo Starr bearbeider en uferdig låt Lennon etterlot seg.

Harrison nedla veto

Låta heter ”Now and then” og var aktuell for ”Anthology”-prosjektet for noen år tilbake. Men den gang nedla George Harrison veto fordi han ikke syntes den var bra nok.

The Beatles, Anthology
Foto: Promo

Etter det har Harrison gått bort og låta har fått en ny sjanse hos McCartney og Starr.

- Jeg har ikke noe imot dette, og nå er det opp til dem, sier Yoko Ono i følge Dansk TV2.

Trakk seg fra dokumentar

Yoko Ono har for øvrig trukket seg fra et tv-dokumentar om sin avdøde mann, på grunn av filmens kontroversielle karakter. I prosjektet, som nå skrinlegges, var det intervjuer med rockelegendens tidligere psykiater og hans ekskone Cynthia Lennon.

- Yoko trakk seg i siste liten, sier en kilde til britiske The Sun.

En annen forklaring

Plateselskapet EMI har imidlertid en annen forklaring. De sier at programmet var forsinket i forhold til en planlagt cd-utgivelse.

John Lennon ble myrdet 8. desember 1980, kun 40 år gammel.

Kulturstrøm

  • Gåte er fornøyd, men spente

    Til NRK sier Gåte at de er fornøyde med plasseringen de har fått i sin semifinale, men at de samtidig er spente på stemningen i salen etter Israels opptreden.

    Tidligere tirsdag ble det kjent at Norge opptrer rett etter Israel i den andre semifinalen i Malmö 9. mai. EBU har fått kritikk fra flere hold for å la Israel delta.

    Jim Ødegård Pedersen, leder folkejuryen Adresse Malmö, tror det kommer til å gå bra. Men sier at Israels bidrag ikke er det enkleste å opptre etter i år. Også han er spent.

  • Madonna avslutter turné med stor gratiskonsert

    Madonna skal holde en enorm gratiskonsert på Copacabana i Rio de Janeiro 4. mai som avslutning på Celebration-turneen som startet i oktober.

    På Madonnas nettside omtales konserten som hennes «største show hittil». Den er en «takk til fansen for å ha feiret musikken hennes i mer enn fire tiår».

    Madonna
    Foto: Evan Agostini / AP