Normal

– Jeg skulle jo ikke gråte

Siden Finnmarksløpet ble startet i Alta lørdag har både de som følger med på løpet og de som dekker løpet for NRK delt bilder med #nrkbjeff på sosiale medier.

Instagrambrukeren «Sofiebr» slet med å holde tårene tilbake da Lillebror, elevhunden hun har ansvar for på folkehøgskolen 69 grader nord kom inn med sitt spann som nummer 21 på FL 500.

– Han er en skikkelig koselig, skriver hun.

Hun er en av mange som deler sitt inntrykk fra Finnmarksløpet på #nrkbjeff.

Til sammen har det blitt publisert nesten 400 bilder på bildedelingstjenesten Instagram med nøkkelordet. Vi har samlet sammen noen få av dem.

Mange fulgte løpet

Her er det folk som sitter klistret til sendingene fra løpet på tv og internett, mens de egentlig skulle studert eller jobbet.

Det er bilder av hunder i alle former, på sjekkpunkt, under pledd, i løypa eller ute i naturen.

Etter hvert som gradestokken krøp nedover har registrering av lave temperaturer også blitt en viktig del av det folk registrerte fra løpet.

TV-sendinger

Du kan fremdeles dele dine opplevelser av Finnmarksløpet på Instagram eller Twitter kan du i tillegg til #nrkbjeff også bruke #nrkvinter.

Har du lyst til å se hva som skjer bak kamera når NRK dekker Finnmarksløpet? Da går det an å følge vår konto på Instagramkonto her, eller søke opp #nrkbjeff på sosiale medier.

Har du ingen av delene kan du sende en sms/mms med «Nordnytt» til 1987, eller send dine bilder til nordnytt@nrk.no.

Du får siste nytt fra selve løpet på: nrk.no/finnmarkslopet.

Her kan du sjekke hvor kjørerne er til en hver tid på GPS-kartet, du kan se videoer, svare på Finnmarksløp-konkurransen, se TV-sendingene eller lære mer om hundekjøring via vår serie «Finnmarksløpet for dummies».

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.