Hopp til innhold
Ut på båre

Alpinprofil fraktet bort på båre etter stygt fall: – Visste ikke før nå at det var blod i snøen

Lørdagens storslalåmrenn var av det kaotiske slaget. Hele 17 løpere kjørte ut i den første omgangen, men det var først i finaleomgangen at det gikk ordentlig ille. Henrik Kristoffersen holdt hodet kaldt da dramatikken utspilte seg.

Henrik Kristoffersen med sine Van Deer-ski.

Fullførte prosjektet til sin tidligere erkerival: – Helt vanvittig

Da den tidligere alpinstjernen Marcel Hirscher startet sitt nye skimerke, startet også «Project 68». Det prosjektet tok det Henrik Kristoffersen under en halv sesong å gjennomføre.

Sesongåpning alpint i Sölden 2022

Kristoffersen tydelig preget etter pallplass – hyllet avdød sjef

Henrik Kristoffersen (28) var beste norske på tredjeplass da flere nordmenn imponerte under sesongåpningen i Sölden. Etter rennet kjempet alpinesset mot tårene.

Kristoffersen-stikk etter maktdemonstrasjon: – Gamlegutta må høre litt på oss

Henrik Kristoffersen (27) leverte en finaleomgang det luktet skikkelig svidd av og vant storslalåmrennet i Alta Badia. Så kom han med et aldri så lite stikk til fjorårets kritikere.

Henrik og Lars Kristoffersen

Varsler alvorsprat med Kristoffersen: – Aksepterer ikke å høre sånt på TV

Henrik Kristoffersen (26) har ikke lagt skjul på at han har trøblet med utstyret i det siste. Nå krever produsenten at han dropper den offentlige skittentøyvasken.

Henrik Kristoffersen

Reagerer på Kristoffersens utblåsning: – Ikke innafor

NRKs alpinekspert Lars Elton Myhre tror Henrik Kristoffersens utstyrsprodusent kommer til å mislike slalåmstjernens verbale utbrudd.

Kristoffersen forteller om utstyrstrøbbel: – Denne sesongen har vært skikkelig vanskelig

Henrik Kristoffersen taklet de tøffe forholdene i finaleomgangen og slo tilbake etter en vanskelig sesong. Riktig utstyr ble en avgjørende faktor, forteller 26-åringen.

Henrik Kristoffersen

Kristoffersen slo tilbake: – Aldri blitt så emosjonell av en seier

Sebastian Foss-Solevåg klarte karrierebeste, mens Henrik Kristoffersen tok sesongens første seier slalåmrennet i Madonna di Campiglio. Men Norges store slalåmstjerne holdt på å gi opp halvveis.

Henrik Kristoffersen

Aamodt har trua på Kristoffersens nye grep

­