Opphetet krangel mellom lagkameratene da Manchester United røk ut

Troféhåpet forsvant for Manchester United da Sevilla knep seieren i europaligaens semifinale. På banen føyk gnistene mellom to av stjernene.

Norsk duell

Solbakken etter kvartfinaletapet: – En av de beste kampene vi har spilt

Manchester United trengte ekstraomganger og straffespark for å slå Ståle Solbakkens imponerende København-lag. FCK-treneren sier han ikke kunne bedt om mer fra spillerne sine.

Ole Gunnar Solskjær og Ståle Solbakken

Solbakken møter Solskjær i kvartfinaleoppgjør: – Det kan bli stygt

Det blir en trenerduell mellom de to gamle landslagskameratene i kvartfinalen i europaligaen. Ståle Solbakken tror det blir et tøft oppgjør.

Forsvarsspiller «lekte» keeper da Ighalo fikk oppfylt barndomsdrømmen

Odion Ighalo fikk drømmen oppfylt på «Drømmenes Teater». I sin første kamp fra start scoret nigerianeren sitt første Manchester United-mål. Men de fleste vil nok huske den hodeløse redningen til Simon Deli.

Europa League - Group L - Manchester United v Partizan Belgrade

Solskjærs menn leverte festfotball: – En god prestasjon

(NRK/NTB) Manchester United leverte festfotball og slo Partizan Beograd 3–0 etter et praktmål fra Anthony Martial. Dermed er Ole Gunnar Solskjær klar for cupspillet i Europaligaen.

Europaleague gruppespill, runde 4: Rosenborg – Sporting CP.

Nærmar seg elendig Europa-rekord: – Vi ser litt rådville ut

Rosenborg har ikkje vunne ein kamp i gruppespelet i Europaligaen på over to år. Etter 2-0-tapet heime mot Sporting nærmar dei seg ein pinleg rekord.

Portugal Soccer Europa League

Rosenborg senka av klønete mål: – Utan tvil det beste vi har gjort

LISBOA/OSLO (NRK): Rosenborg-spelarane var skuffa og irritert etter at dei tapte 1- 0 etter eit klønete mål for Sporting CP. Dermed står trønderane framleis utan poeng i Europaligaen.

Malmö

Frustrerte Malmö-spillere etter møtet med Solbakkens FCK: – Urettferdig og rart

FCK-trener Ståle Solbakken var irritert over baklengsmålet og Malmø-spillerne forbannet over poengdeling. «Slaget om broen» endte i ordkrig.

Nådeløs Horneland etter ny Europa-nedtur: – Det er blytungt, vi blir tulla med

TRONDHEIM/OSLO (NRK) Rosenborg ble pepet av banen etter 1. omgang mot PSV. Da hadde de sluppet inn tre mål på 27 minutter. Til slutt tapte de 1-4.